![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mavis ve BeyazSeytan aslinda seviyenize inip te cevap vermek istemezdim ama yazmanin dogru olcagini düsündüm. Burada sizin gibi düsünmeyen insanlari VIRÜS diye nitelemek sizin gibi karakteri cok düsük oldugu belli olan insanlara yakisir zaten. Insanlar düsündüklerini yazamayacaklarsa bu Forumlar niye kurulur?? Yazi asil bu yakismadi BESIKTAs liliga ![]() | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
imza ![]() | |||
|
| | #8 | ||
| Guest
| ewt kandırmayalm hocanın acıkları sizi kızdırması gerekirden hala hiçbiseyn farkında dilsiniz .. adam takıma güvenmio artık | ||
|
| | #9 | ||
| Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Galiba burda bazı kişiler. 6 mactır yenilmiyoruz geliyoruz diyorlar 1 mac yenilince ertugrula laf atıyolar anlamadım valla billa ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Birader kendimizi kandırmıyoruz içimizden haykırıp sövmekte gelse bunu yapmıyoruz içimize atıyoruz biz Aşığız Beşiktaşa ! Teknik Direktör Yönetim Vs Umrumda değiL Beşiktaşlı Doğdum Beşiktaşlı Ölücem!
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |