![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ne biçim beşiktaşlısın sen bobobobo_1903 .. abi git sen gec su takımın basına ya allah askına ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konu buraya çekildi.. sen nerden biliyn hocanın yanındamıydın takıma güvenmiyorum mu dedi yanında ya abi valla tmm yazma birşey lütfen ya bozdun moralimi
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boş işler
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
Guest
| Alıntı:
FORUMDA MANTIKLI TEK BİR KELİME YAZMAYAN VE FAZLALIKTAN İBARET OLAN SEN SURALARA YORUM YAZMAYARAK GİTSEN ![]() hocanın yanında deilidm takıma güvenmedigini acıklamaları ve durusundan anlasılıyor ama sizin anlamanz zor | |||
![]() |
![]() | #86 | |||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() gördüler teşhisi koydular sağlam gevensiz ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hocanın yanında deilidm takıma güvenmedigini acıklamaları ve durusundan anlasılıyor ama sizin anlamanz zor[/quote] bir insanın duruşundan güvensiz olduğunu nasıl anlıyorsun çoh meraq ettim.. banada öretsene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mantıklı konuşuyorsun çok gözlerim yaşardı vavv bir insan psikolojisini OTURARAK ve TV den gören şahsiyetle karşı karşıyayım çay mı içiyordun kola mı izlerken abi ben de şu an bağdaş kurdum durumum ne İNTİHAR edermiyim ?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (10-02-2008 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |