![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hayallin gerçekleşir inşallah bi gelsede maneger yardımcı antrenor olarak bi şekilde olsun takımın ıcınde vallaha futbolcular yenilmekten korkarlar ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım sen nasıl anladın bilmiyorum merak etiğim için soruyorum çunku ondaki beşiktaşlı ruhu şu anda ne futbolcularda var nede hocalarda var bize nouma nın beşiktaşlılık ruhunu taşıyan biri lazım gerek hoca gerek futbolcu gerek idareci olarak oke nouma nın ruhu beşiktaşı nasıl etkiler bi sürü olaydan sonra bunu merak ettim ve konu açtım . Yoksa sana göre noumayı bir sirkçi olarak mı gördün beşiktaşta ?ki bana beşiktaşı sirke mi çevirmek istiyorsun demişsin noumayı beşiktaşta sirkçi olarak mı gördün sen ?
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (10-02-2008 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |