![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya genc kartal sınırlenıp solemıs uzerıne gıtmeyın bence
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | eger sevinmek icin seviyorsaniz gidin febeyi yada cinconlari tutun her sene saibeli sampiyonluk yasayin ama hicbirzaman gercek bir Besiktasli gibi basiniz dik gezemezsiniz bunu unutmayin biz saibeli sampyion olmaktansa 100 sene olmayalim daha iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | gülüm seni koparmıslar hoyrat ele fırlatmıslar adına türkü yakmıslar hesabım var !! gece çöker halim yaman resmin gözyasımda duman günler gelir gecer zaman hesabım var !!! gülüm dünya yine güzel hayat yasamaya deger ölmes sag kalırsam eger hesabıım var !!! bir zamanlar aşıktım sanaaa baksan titrer dokunsan erirdim oyle cok severdim seni istesen düşünmeden canımı verirdim neler oldu neler yasandı !! abi iki sarkı dinledim üstüste bu kadar mı dertliyken bu sarkılar hemde bu sözler bjk için yasılmıs sanki yeter çektigimiz sıkıntılar yeter bu fırtınalar neler oluyor abi biri söylesin iki kelime den ötemi bu sorun yaa ben yasdım ama bitmiyor gibi dertlerimiz sonucta ne olması lasım acı cekmeye hakkımız yok bitsin bu çile bu spekilasyonlar biri önümüz açık demiyecekmi ???? lütfen ...lütfen ...
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Adı üstünde futbol bu yani bir oyun ..Bir gün kazanan takım olursun digerinde kaybeden.Evet hepimiz kazanmayı istiyoruz ama kaybettigimizde de bu dünyanın sonu oldugu anlamına gelmiyor.Beşiktaş bu takımın adı.Onu yönetmek için birileri gelir gider , takıma iyi ya da kötü oyuncular gelir gider baki olan Beşiktaş sevgisidir ve ne olursa olsun o sevgiyi hissetmektir. Bir yenilgide bu kadar olay çıkarmak, beşiktaş taraftarına yakışmaz. Eleştirmeye karşı degilim ama Eleştirirken yıkmak yerine yapıcı olmak kaydı ile ...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet katılıyorum,sevinmek istiyoruz,başımız önde dolaşmak istemiyoruz.Ya beyler görmüyormusunuz Türkiye 2 büyüğe kaldı,15 yıldır Türkiye ligini forse ediyorlar .Biz ya 2. oluyoruz ,ya ilk devre kopuyoruz.Beşiktaş'ı başarısız yapan gitsin.Sevinmek için ,sevmemişiz .Biz Sivas değiliz;Kartal'ız.Yüksek uçamazsak ölürüz.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Guest
| Alıntı:
Adamlar bile diyor artık ligtv de bile söyleniyor türkiyede 2 büyük yaratılmaya calısılıyor .. febe gese sampiyon olur besiktasta türkiye kupası 6 7 senede de sampiyonluk .. buna DURR demenin vakti geldide geciyor .. herkes BESİKTASın büyüklügünü anlicak | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet artık sevınme zamanı bızde neden sevınmek ıstıyoruz kendımız ıcın belkı bı nebze....ama BESIKTAS ICIN sevınmek ıstıyoruz artık....artık takımımız siyah beyazımız....bembeyaz şampiyonlullar ve kuplarla gelsın ıstıyoruz...artık sevınmek bzımde hakkımız..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum yeter artık yaa böle olmaz bu iş hala sabır diyolar sabır edene kadar iş işten geçecek
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |