![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konuya en güzel cevap forumda geçen kırmızı yazılar.. ELLERİNE SAĞLIK SÜPER OLMUŞ
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaaa o basliga sinirr oldumm sevinmek icin seviyorummm yaaa bu nedemekk yaaaa!!!! valla bazii insanlarii anlamiyorum ve bu gidilede anlamicammm sevinmek icin sevenlere KARSIYIMMMMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse kimin nekadar sevip sevmediği bilemez konuyu açan arkadaş biraz ileri gitsede bu onun kişisel görüşüdür isteyen katılır isteyen katılmaz hepimiz beşiktaş taraftarıyız kimse kötü olamsını istemiyor hep içimize attığımız bir şeyler var bu tabloda görünen köy klavuz istemez bizim fiktür avantajımız evimizdeki maçlar deniyor ama takım istediği oyunu evinde oynayamıyor ben çok kızdım gollere bakın arkadaşlar hakmı sizce bu arada sevinip sevinmiyeceğimizi aramış olsak dönekler gibi takım değiştirirdik (tümör) bence artık daha fazla büyütmemek gerek lütfen görüşler için arkadaşlarımızı dışlamayalım bu form yöneticiler var özel görüşmelerle sorun halledilebir yazılar silinebilir HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ UNUTMAYALIM gerkese saygılarımla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Biz, Beşiktaş’ız, Biz, Beşiktaşlıyız, Biz, farklıyız. Biz, Beşiktaş’ımızı karşılıksız seven, Beşiktaş aşığı insanlarız, Biz, sevinmek için sevmedik Beşiktaş’ı Biz, hepimiz, kendimden önce Beşiktaş demedik mi? Bu uğurda canlar vermedik mi? Biz, Beşiktaşlılığı hiç bir şarta bağlamadık, "Kupa getirin bize, canımızı verelim size" demedik hiçbir zaman. Onunla ağlayıp, onunla gülmedik mi? Şampiyon olamadan geçen sezonlarda sabretmedik mi senelerce. Hiç sevgimiz azaldı mı? Onca yanlış yönetim ve yöneticilere rağmen, Hiç şüphe duyduk mu sevgimizden, sevgilimizden. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eminin şu an bizim gibi düşünenler çooooook fazla burda ama kimse cesaret edipte yazamıyor.seni tebrik ediyorum.bütün yazdıklarının arkasındayım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yazık ...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence Bu Konuya eL koyuLmaLı gereksiz iç çatışma çıkaran bir konu Mod arkadaşlar ?
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |