![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
Guest
| Alıntı:
diyenler var büyük besiktaslı arkadaslar ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla memnun olana saygım sonsuz ama takım ıyı gıderken taktıgı ve kadroyu bozma mantıgını ben hala cozemıyorum....hala neden serdar ozkan kanatta holosko bobonun sakatlanmasına ragman forvette rıconun neden cisse nın yerınde ve neden nobreye ara bası atma cabası gosterdıgımızı anlamıyorum...hos rıco macın en cok top calan adamı gecen hafta da aynı sekılde......sacmalık baska bısı degıl...ama ben ertugrul hocanın ısıne bırılerının karıstıgını dusunuyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar hatirlayin ligin ilk 3 haftasinda takim nasil oynuyordu yani oyun sistemi nasildi bir gozunuzun onune getirin.tam bizim istedigimiz gibi cok kosan mucadele eden bir yapi.sagdan soldan ortalar kosular sonra ne oldu ajan fb li sinan geldi menejer diye.aliyi gonderdiler.sonra ertugrulun kafasina mikroplar sokmaya basladilar.takim birden degisti.yavas yavas eskiye donus basladi.celal kolotu gonderdiler sonra.bu takimin icin de fb li ajanlar var.bu takimin icin de besiktasin iyi olmasini istemeyenler var.yine gecen seneye donus basladi sanki.keske bu dusuncelerim yanlis ciksa....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hoca hoca değilki sistem koysun..yaptıgı transferler de fiyasko..liverpooldan 8 yedipğimiz gün bas bas bağırdılşar takımı şöle değişcez böle değişcez diye sonra ne oldu yarı dönemde holosko ve gordon geldi vayy beaa ne değişiklikmiş..!!sadece göz boyama..büyük takım büyük hocayla olur büyük hoca büyük oyuncular getirir bölece başarı gelir..bu yüzden ilk büyük bi hoca getirerek işe başklamak lazm..kimse del bosque demesn adam ispanya dşına çıkmamış bi insandı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inönüdeki son ankaragücü maçını unutamıyorum.okadar süper oynadıkki yenilseydik bile üzülmezdim.keşke her maç öyle olsaydı ama futbol bu.düşüşler çıkışlar olucak
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |