![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | nasıl bir tutamam cordoba cok iyi bir kaleci münch cok iyi bir sol kanat müch gitti 8-9 sene adam gibi bir sol kanat gelmedi bize yada geldiyse ben kördüm göremedim juanfranlar,falan sayın bakalım kim geldi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oscarı yaktılar..yaa luce gelse tekrar keşke..adam hep nokta atışı transferler yaptı bizi şampiyon yaptı..ertuğrulda alıyo alıyo gönderiyo aradaki fark bu büyük hoca bi tarafta,ertuğrul gibi toy bi adam bi tarafta
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bir söz söylediğine inanamıyorum demek sende eziklere inandın zaten noumayıda eziklerin baskısı yüzünden gönderdik cordobada öyle gitti o adamın çok emeği var saygı gösterelim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cordobamın kıymetini bilemedik bari rüştüye sahip çıkalım o takım içinde elinden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışan,kaliteli bir kişilik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cordoba topu oyuna sokan en iyi kaleciydi harcadılar yazık oldu o kadar transfer hepsi boşuna o kadar paralar heo boşuna gidiyor adam gibi oyuncu almıyorlar ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | iyi kaleciydi ama Beşiktaş'tan ayrılışı çok çirkindi... O'na bu iftirayı atan şerefszler umarım çok daha büyük bir iftirayla karşılaşırlar...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Iftiralar sizce durduk durmadik yerde mi cikti neden arsenal talipken bi anda vazgecti neden ilhana pascala deilde cordobaya iftira atildi ben gorecegimi gordum fikrim budur siz baska dusunuyor olabilirsiniz saygi duyarim ama bence takimini satmistir
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |