![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Iftiralar sizce durduk durmadik yerde mi cikti neden arsenal talipken bi anda vazgecti neden ilhana pascala deilde cordobaya iftira atildi ben gorecegimi gordum fikrim budur siz baska dusunuyor olabilirsiniz saygi duyarim ama bence takimini satmistir
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Cordoba asla unutlmaz, onun gibisi de çok zor gelir. Ama bu saatten sonra gidenlere yas tutmanın kimseye faydası olmaz..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | cordoba hafızalarda ki o güzel senelerin en önemli oyuncularından biri BJK nın simge isimlerinden biri oldu onu asla unutmayacağız tabii ki özledik ama geri gelmesi de onun anılardaki yerine zarar verir. O öyle kalsın orda... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence o sezonda az gol yemişsek bu cordobadan çok beşiktaş defansının çok mükemmel olmasıydı.. Şampiyon olduğumuz sezondan sonra neden cordoba çok gol yedi takım dağıldığı için..Cordoba flan hikaye nerde 100.yıldaki kadro | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiç mi izlemedin o sezondaki maçları atarım bi youtube videosu kurtarışlarını görürsün oscar ın nankörlük yapma!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben çok izledim o videoları nankörlük yapmıyorum doğruları söylüyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne cordobasi arkadasim ya. ne cabuk unuttuk fener macinda neler yaptigini.kale bos kalsin daha iyi. bu aralar kale dolu da olsa birsey fark etmiyor zaten.
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | anlaşılan sende pek izlememişsin maçları kale boş kalsın daha iyi he ? gülerim
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |