![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine saglık cok guzel bir yazı olmus. Umarım bu tarz yazıların forumumuzdaki sayısı artar. Eğer ki besiktasımıza katkımız olsun istiyorsak sadece elestiriyi değil, düşünmeyi ve üretici fikirleri de dile getirmek şart. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tepki aldın ama olumlu tepki aldın çok güzel yazı tebrik ediyorum
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
| | |
| | #4 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
valla boyle bir yaziya ancak icimizdeki irlandalilar tepki gosterebilir kelimesi kelimesine her yazdigin dogru ama bazi arkadaslar malesef bunu anlamak istemiyorlar anlayamiyorlar belkide heveslerine yenik dsuyorlar bilemem ancak istikrar sart 6 ayda bir takim daha ne yapabilir ben anlayamadim nekadar iyi oynayabilir ustelik 7 8 puanida hakemler tarafindan calinmisken ama sana bisey dicem yuzde 70 yonetim yuzde 15 taraftar yuzde 15 de hoca suclu demissin milyonluk esseklerin hicmi sucu yok | |||
| | |
| | #5 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ne tepkisi süper bir yazı kapak kapak kapak OLSUN !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bunu hep tekrarlıyorum ama istikrar kelimesi ne yazıkki bazı arkadaşlarımızın lügatında yok. Başarı denen şey hemen kendiliğinden meydana gelmiyor. Sürekli sabrettik deniyor ama 2 sene üstüste aynı hocayla çalıştık mı? Biz hep bundan kaybettik zaten. Hoca değişti, oyuncular sürekli değişti.. Aslında belkide bu taraftarın sabırsızlığının bir sonucudur. En büyük suç yönetimde olsada onlarıda bu sebeplere iten birazda bizleriz. İnşallah diğer hocalara yapılan Ertuğrul hocayada yapılmaz. Yanlışlardan ders çıkararak mutlu sona ulaşırız inşallah...Aynı zamanda teşekkürler Pritt ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende katılıyorum dediklerine.Güzel bir şekilde ifade etmişsin her şeyi...Oranlamalarda güzel olmuş.Ertuğlul hocanın hataları elbette var.Ama bu %15'i geçmez.Türkiyede hatası olmayan teknikdirektör de yok zaten... Ama gönderilen hocalar kötü değil demişsin bence tigana kötüydü ve yönetimin bir hocayı göndermekte ilk defa doğru bir karar verdiğini düşünüyorum... | ||
| | |
| | #8 | |||
| YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #9 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok güzel bi yazı olmuş. katılıyorum..tek kişiyi idam edelim derken Beşiktaşımıza zarar verdiğimizi unutuyoruz.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |