![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Del bosque' yi de gördü bu taraftar ve şuanda tazminatına ne kadar ödeneceğini tartışıyorlar...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya Allah aşkına ne diyosun sen Del Bosque yi ne çabuk unuttun :S işte elimize bi fırsat geçti duralım Ertuğrul Sağlam ın arkasında bizde de artık bi istikrar olsun...öncelikle sabır ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sizin anlamadığınız, bu iş bilmez yönetim varken hiç kimsenin barınamayacağı! ne adam gibi kadro veriyolar insanın eline nede tamamen t.direktöre bırakıyolar bütün işleri(tam yetki vermiyolar), her işe karışıyolar. bu yönetim gitmezse ben bu yönetimin önüne geçecek hoca istiyorum, öyle kariyerli bi adam gelsin ve öyle vazgeçilmez olsunki yönetim ağzını açıp işine karışamasın! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bu karşılaştırma yapmak ne kadar sağlıklı bilemiyeceğim ama ingiltere deki altyapı ve futbolcuların kapasiteleriyle Türkiye deki arasında dünyalar kadar fark var. O hocalardan biri Türkiye gelip de işe koyulursa 2 sene de anca düzenli bir sistem kurabilir. Ama ne yazık ki bizde 1 hocanın maximum iş süresi 1 yıl olduğu için her sene düzensizliğimize yenilerini katıyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ayrıca del bosque'yi ferguson ve wenger ile kıyaslayamazsın çünkü del bosque dünyanın en pahalı adamlarına sahipken başarılıydı, diğer ikisi yoktan var ediyolar yıldız çıkarıyolar. yani işi çok iyi biliyorlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu yönetimin önüne geçecek hoca yok maalesef. Kendilerindense onları yollayıp çuvallarca para ödemeyi tercih ediyorlar. O yüzden biz seçime kadar bunlara katlanmak zorundayız. Umduğumuzda hocanın işlerine biraz az karışıp, bu seneyi herkese inat şampiyonlukla bitirmemiz..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ii diyosun hoş diyosunda Del Bosque gittikten sonra madrid in halini hatırlıyor musun...tmm yıldız doluydu belki ama o yıldızları bi arada tutmakta önemli ki Del Bosque bunu çok ii beceriyordu...bi de Casillas ı Del Bosque çıkardı A takıma hatırlatırım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | orası öyle ama zaten ben kıyaslamayı böyle yapmadım. Sen dedin ya isim olarak böyle büyük bir hoca gelsin kimse bişe demez. Del Bosque ismi bence yeterince büyük bir isim. onun dışında dediğine katılıyorum tarz olarak farklı hocalar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |