![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Son yapılan yorumlardan bunu çıkarıyorsan karşılıklı mesaj yazmanında çok fazla bir anlamı yok. Biz istikrardan bahsediyoruz. Del bosque, Tigana, Rıza hepsi bu yüzden gittiler. Sabredilmemesi yüzünden. Başarı he deyince olacak birşey değil. Takımın hersene böyle istikrarsız olmasının tek sebebi 2 maçç yenilince hoca gitsin yetersiz diyen zihniyet. 2 sezon üst üste aynı hocayla oynadık mı? Her sene hoca ve 7-8 futbolcu değişsin sonrada gel başarı bekle...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
Bosque evde otururken sende MAdrid' i hem lig hemde şampiyonlar ligi şampiyonu mu yaptın???
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben kötü hoca demedim büyük hoca diil diyorum sadece madridi çalıştırmış madridten yetiştiği için fırsat gelmiş madridin başına geçti alt yapıdaydı..aynı bizim ertuğrulu sahiplenme durumu gibi yok beşiktaşlı bizim çocuğumuz hesabı..bak capelloda reali şamp. yaptı kovdular ama hemen capelloyu kaptılar neden çnkü büyük hocaaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
evet haklısın ust uste oynamadık peki bu hocalar neden gitti haberin var mı ? gelen para için geldi takır takır paralarını aldılar beşiktaşın ismini kulandılar kullanmadılar mı beşiktaş kullanıldı bu yuzden hocaların arkasında durmuyorum suclu yonetimse yonetime karşıyım suclu hocaysa hocaya karşıyım beşiktaşı kimse kullanamaz malesef son gelenler kullanmak iicin geldi istikrar saglamak için gelmedi her hallerinden herşey belli .Bu giden hocalar kazanmadılar mı kazandılar kimin sayesinde kazandılar beşiktaşın sayesinde ertugrul hocaya gelince cok erken geldi hem bize yazık etti hemde kendine durum bu ..İstikrar tecrubeli hocayla yakalarsın yeni başlamışl hocayla değill...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (11-02-2008 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evde oturuyor olması o dönem ş.l. yi kazanmış olduğu gerçeğini değiştirmez sonuçta bize ş.l. yi kaldırdıktan çok sonra gelmedi. Yani bize gelirken çok büyük bir isimdi. Şu an bir çok başarılı insan eski günlerini arıyor. Biz şu an için değil o dönem için konuşuyoruz. Büyük hoca tanımınıza Şampiyonlar Ligi ni kazanan hocalar girmiyorsa birşey diyemem tabi futbol bilginizi sorgulamalısınız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
Ya benim haberim yok Beşiktaş' ı bir sizler takip ediyorsunuz o yüzden sizin haberiniz var bizim ne haddimize ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İstikrar tecrübeli hocayla yakalanır die bi kaide de yok. Mourinho dediğimiz adamın nereden geldiğini herkes biliyor. İstikrar bir düzen içinde belli bir zamanda kendiliğinden oluşan bir şeydir. Bunun herhangi bir t.d. nin tecrübesiyle alakası yok. İstikrar için tek başına t.d. yeterli değildir. Dünyanın en iyi hocası da gelse bu kafada taraftarla istikrar falan sağlanmaz. Beşiktaşta işler artık kolay başarılacak noktada değil. Her sene t.d. değiştire değiştire takımda çarklar birbirine girdi. Bunu toparlamamız için artık t.d. değişikliğine gitmek çözüm olamaz. Zaten Ertuğrul giderse bu tarihi bi kenara not alın bir daha ki sene de başka bir hoca için aynı konuşmaları yapıyor olmazsak çıkıp hepinizden özür dilerim büyük aptallık yapmışım ben hiçbirşeyden anlamıyormuşum diyeceğim. Artık 5 sene oldu hep aynı şeyleri söylüyoruz ben dedim demeyi asla sevmem ama bu artık kabak gibi ortada bir gerçek daha ne olması lazım anlamıyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Bu cümleyi sonradan eklemişsin.. Tecrübeli hocalarda gelip ismini kullanıyor vede paranı yiyor sen bu şekilde ifade etmiştin yorumunda yanılmıyorum dimi??? Aynı zamanda istikrarı tecrübeli hocayla yakalarsın diye bir kanun yada madde mi var yada futbol da değişmez bir kural mı bu???
![]() | ![]() |
![]() | #79 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Durumu açıklim istersen ben beşiktaşın içinde bulunan kaynaklardan harekete derek soyluyorum herkesin takibi kendine dir tabiki. Tigana Del Bosque deneyimliler onada lafımız yok herkes bilir zaten .Peki sorarım sana Tigana ve Del Bosque beşiktaşa geldikleri zaman takım çalıştrıyolarmıydı ?
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten takım çalıştırmayan adam alınır birader takım çalıştıran adamı nası alacaksın. Lucescu bile şaktarı bırakıp gelmiyor sana. O kadar ünlü t.d.ler takımlarını bırakıp niye gelsin. Zaten bir çok isimle de görüşüldü ama hiçbiri takımını bırakıp Türkiye gibi medyanın taraftarı yönlendirdiği bir ülkeye gelip niye kariyerlerini riske atsınlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |