![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bunu ertugrul hoca takımın başında oldugu için soyledim yane ertugrul hocanın gelmesi çok erken oldu ..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Gelmeden önce herhangi bir takım çalıştırmamaları onların kalitesinden yada deneyiminden birşey mi eksiltir?? Yada kazanılan bir şampiyonlar ligi kupasını kariyerinden siler mi?
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
İstersen bir araştır geniş kapsamlı neden acaba diye .
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
Çok bilmiş havalarına girmeye gerek yok tabiki oyle bir hava da yok bende ben sadece araştırma yaparım kendi çapımda .O arkadaşının yorumuna cvb ı kısa kaldı evet en son yazacak olan şeyleri atlatmışım onun cvb nın devamı da şudur herkez mutlu olan yerde niye beşiktaşa veya niye bir vaşka takımın başına geçsin ihtyacı olan gelir yonetimde isterse oluveriyor bu işler..
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
Del Bosque den yola çıkarak buna örnek vermek istiyorum. Sonuçta bu hoca Real Madrid' i hem lig hem şampiyonlar ligi şampiyonu yapmış. Bunu istesenizde hocanın kariyerinden çıkaramaz ve onun bu başarısını inkar edemezsiniz. Sonraki dönemler belki bu başarıyı yakalayamamıştır. Ama bu onun kalitesinden neden birşeyler eksiltsin ki ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #88 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | adam gibi adam Ertugrul Saglam yönetim gitmeden bu başı savrukluk bitmez, taraftar futbolcuya inanmalı t.heyete inanmalı ama yönetim iyi degil. buda bu inanmalı dediklerimi bence etkiliyor. sayın Yıldırım Demirören 11 milyon euro veriyorsanız bir futbolcuya kaldı ki sezon başı her istegimizi aldık deyip şampiyonluk parolasıyla yola çıkıp yolun yarınsında şimdi de bu tür futbolculara bel baglıyorsanız siz zaten başta kaybetmişsinizdir otoritenizi. bakın fenere gs. ye kaç senedir bjk den başka bir takım sezon ortasında bu kadar adı transfer haberleriyle çalkalanıyormu ? menejerin iştahını kabartan bir BJK meydana getirdiniz helal olsun sizlere saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. Konu Aydin tarafından (12-02-2008 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |