![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadasimizin yazisinin bir yerin de taraftar baskisi yuzunden stres yasiyormus yerli futbolcular demis. ya taraftarin futbolcular yuzunden yasadigi stres ondan kimse bahsetmiyor. futbolcu mac bitince gider evine.belki 2-3 saat uzulur sonra birsey olmamis gibi alir sevgilisini koluna barlarda gezer.bunda istisnalar yok mu elbette var. ama taraftar butun bir hafta boyunca aci ceker,morali bozulur.rakip takim taraftarlarinin alaylarina maruz kalir. biraksinlar bu taraftar baskisini.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ellerine saglik kardes cok güzel yazmissin...iste budur yalnizca bence o %15 lik pay tarafarin degilde hakemlerin diyelim..cünkü besiktas taraftari dünyanin 1 numarasi olduguna göre hatali degil.... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hayır kesinlikle taraftarında var. hiç suçu üzerimizden atmaya çalışmayalım. taraftardada var. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben Ertuğrul Sağlam'ın Bu Takımda Büyük İşler Yapacağına İnanıyorum. Ama Elde Bir Tarla Varsa Ve Ekecek Tohumun Yoksa O Tarlayı Süren Boşuna Sürer... Yönetim Bu Zamana Kadar Ne Yaptı? Kupa Almaktan Tırt Topcu Bulmaktan Başka? Ertuğrul Hocaya Sonuna Kadar Güveniyorum! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence eğer çarşı Beşiktaşımızı gerçekten seviyorsa lig sonuna kadar kalan her maçta en az 10-15 dk yönetimi istifaya zorlamalıdırlar. YETER ARTIK TÜPÇÜ DEFOL GİT. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konuya cevap yazmışım olsun süpersin abi çok güzel bir yazı son sözü söylemişsin .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |