![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | anlatmak istediği şeye temelinde katılıyorum ama bu şekilde ifade etmesi çok çirkin. her yere çekilebilir , dikkatli olmaları lazım açıklama yaparken.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Merak ediyorum bunlar aralarında toplantı yapamıyorlar mı ki basına açıklama yapmak durumunda kalıyorlar. Kol kırılır yen içinde kalır die bir Atasözümüz var bizim.demek ki bazıları takım kavramına henüz idrak edememiş.Bİ kere futbolcuları suçlamadan önce siz yönetici olarak nerede hata yaptıgınızı araştırsanız ?
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | levent erdoğan ı bu Bayan takımı gibi futbol oynanıyor. Çaba ve mücadele yok diye örnek göstermesinden futbolu ne kadar anladığı da ortaya çıkıyor ve bu benzetmeyi şiddetle kınıyorum demekki hiç hayatında bayan futbol takımı izlememiş izlemediği gibi de benzetmeler yapıyor bir gün gelsin de bayan futbolu izlesin nasıl kıran kırana ve mucadele var diye bunu en yakın bilen birisiyim ister mecburen deyin ister severek deyin ben her hafta bayan takımını seyrediyorum ve okadar bu işin içersindeyim ki 24 saat bununlayım sebebi ise bayan futbol takımında oynayan kızım var her maçtan sonra bacakları morluk içersinde levent erdoğan önce kendi işini yapacak yönetim i okadar iyi bliyorsa her şeyi güllük gülistanlık yapacak ondan sonra başka bilmediği branşlara çamur ata cak önce dönüp aynaya bakacaksın kardeşim sen siyasetci değilsin palavra sallamak gibi bir vasfın yok sadece işini yapacan yapamıyor isen de bırakacan ........
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |