![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence hocaya çok yükleniyosunuz bu adama hep destek tam destek vermemiz lazım bu sene olmassa seneye şampiyon yapacak bizi ben bu sene şampiyon yapacanada inanıyorum böyle bi maçta hemen adamın kellesini istemeyin. şöyle avrupadaki takımlara bakın mesela liverpool 4 senedir futbol falan hiç bişey oynamıyolar oyunları hiç zevk vermiyo ama adamlar beniteze sabrediyolar şimdi diceksinizki adam şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı takımı daha nolsun diceksiniz ama şuanda liverpool taraftarları için lig şampiyonluğu daha önemli neyse bırakim liverpoolu hocaya destek olalım yabancı gelse dahamı iyi olacak yabancı geliyo yerli gelsin diyoruz yerli geliyo boyna yükleniyoruz biraz daha sabır bence önümüzdeki 5 sene hem türkiyeye hemde avrupaya damgasını vuracak bu takım sadece biraz daha sabır lazım okadar. ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hahaha maviş bi ara hatırlatta gülimmmm bööööööööööööööö ..asıl seni çalştırsın ihtiyacı olan sensn ertuğrulcu aynı kafadasınız ne olsa karşı olan benm o yğzden siz takılın![]() ..ders alırsam da adam gibi bi hocadan alırım merk etme ertuğrula düşmedik![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! Konu PascaL_NoumA_21 tarafından (11-02-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadasım biraz seviyeli olalım... sarfettigin cümlelerin muhatabı hocamız... eger o kadar iyiysen sen başa gec... herkes haddini bilsin..
__________________ | |||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Biz senin güya komiklik ifade eden şekillerine katlanıp duruyoruz ya, yorum yaparken biraz saygılı kelimeler kullanırsan memnun oluruz...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o zman yasaklı listene koy beni okuma yazdıklarımı sende raatla bende raatlim
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |