![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sinan Engin her seferinde bu takıma zarar verdi bundan öncekileride hatırlayın.. Menajersiz çalıştır kardeşim takımını ah arkadaş ya nerde serdar bilgili nerde süleyman seba ! çok kızıyorum çok bu takıma..
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benide çok üzer ama yapılcak bişi yokki eer cidden sinan engin felan karşıyorsa adam napacakki..sinan engin 100.yıldan sora iice takımı bozmaya başladı yine karışıyorsa takıma yazıklar olsn ona
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | sayın demirlenk i hakem olarak begeniyorum ama beşiktaş maclarında nedense bir tür oyunu algılama soru olusuyor İNŞALLAH bu sorunu ortadan kalkarsa önümüzdeki maçlarda haklı bir performans ortaya koyar bisde hem onun adına hemde türkiye için sevinmiş oluruz saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben böyle beşiktaşlının hep kafasına göre uyduruyor bu 'kazma kürek''
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abicim 4 tane salak zirvalamissa bize ne bundan ertugrul hocamiz aciklama yaparak takima benden baska kimseyi karistirmam mesajini yayinlamistir bosverin bu serefsizleri icimizdeki irlandali kazim kanattir fenerbahceyi korudugu kadar besiktasi korumaz bu herif | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |