![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Holosko korner sonrası öylesine bir depar attı ki geriye defansa doğru aklınız şaşar arkadaşlar...
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Holosko attı attırdı, gordon tek pas yapıyo risksiz oynuyo ama takıma hala üst düzeyde alışmış değil. Şimdi Holosko için pek de hoş konuşmayanlara sormalı acaba hala yanlış transfer mi diye? İlk yarı henüz bitti. 2-0
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | korkulu rüya dakkalarımız yine başladı arkadaşlar defans berbat sağlam maçı seyrediyo...bi de gol yedik mi diğeri de gelecek ve yine işimiz dk 91'lere kalacak ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar alı tandogan acaba rize macında mı cezalı olucak yoksa gs macında mı...umarım gs macında oynamaz...eger oynamazsa bu besiktas icin büyük bi avantaj olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ali tandogan kirmizi kartla cikti... i uzulmez ve rico zaten yok.. adeta 8 kisi oynuyor takim... hoca mudahele etmeli... orta sahaya yere saglam basan bi oyuncu alinmali... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |