![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | denizlideki çekirdekli taraftar,çarşının şovunu izledi dün akşam,en azından 1500 kişinin 10000 kişinin sesini nasıl bastırdığına şahit oldular.taraftarlık nasıl olur gördüler ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zaferin yaptığı hareketle Ali tandoğanın hareketi arasında en ufak bi fark yok ama adamın adı çıkmış bi kere yazıklar olsun böyle hakemlere... ![]() ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sonunda yedik ben biliyom arkadaşşş ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ohhhh be maç bitti 2-1
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ikinci yarı adamlar tek kale oynadılar zaten ama savunmamızın mücadelesi süperdiii kesinlikle kızmamalıyızz aksine tebrk etmeliyizz bu arada cekirge 1 sıcrar 2 sıcrar ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet Ertugrul Hoca gercekten cok heyecanli maclar seyrettiriyorsun bizlere elimiz yuregimizde her mac... Ya kenardan sadece seyrediyorsun hocam neyi bekliyorsun offfffffffff offfffff
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Holosko cok etkilydi gercekten driblingleriyle takımı atağa kaldırdı kaybedilen toplarda da 50 metre deparlar atıp savunma yaptı.Nobre arkası dönük iyi top sakladı ikili mücadelelerde genelde başarılıydı hava toplarını da aldı,holoskonun golünden önce ricoya iyi servis yaptı.Rico maça etkili başladı ama holoskoya yaptığı orta dışında pek görünmedi,en iyi yaptığı iş arkası dönük oyun kurması.Cİsse gene orda burda her yerde ,takımın savunma yükünü çekti.Ama bugünkü performansı vasatı aşamadı zaten oyun yapısıda tek ön liberoya uygun bir oyuncu değil.Tello maestroydu ayağına top gelmesi bile taraftarı rahatlatıyor maçın son bölümlerine doğru ön liberoya gecti,cok kostu cok çalıştı.Alinin savunma yönü başarılı ama hücüm varyasyonlarını katleden başka bir oyuncu daha yok.Deli ibonun performansı iyice düştü artık taraftarın sabrı kalmadı deliye.Yaşladnığı apacık ortada.bir çok pozisyonda yerini kaybetti,Değişimi şart.Gökhan zan maça kötü başladı hatta bi ara sakatlandı ama performansını artırarark defansta güven verdi.Kafa toplarını aldı,oyunu iyi okudu,sıkı markaj yaptı ve iyi oyun kurdu.Gordonda bir kaç kademe hatası dışında fena değildi.Hava toplarını topluyor ancak kafası cok sert değil,bu bir handikap.İbrahim sağ bekte sırıtmadı.Ofansa katılmaya çalıstı ama yerini yadırgadığı(ofansif anlamda)söyleyebilirim.Rüştü ise evlere şenklik bir gol yedi onun dışında cok ta iş düşmedi zaten,ertuğrul hocada maçı taraftar gibi izledi oyuncu değişiklikleri olumluydu ama oyuncular oyuna geç girdi.Yani benim düşümcem bu yönde.Bir çok oyuncu oyundan düşmüşken ısrar etmenin anlamı yok.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (22-02-2008 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |