![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENİM BİLDİĞİM OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ 3 TANE bu sağlama 70 de 1 90+ da da 2 tane offffffffo fffffffff
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen haftaki yediğimiz golün kopyasını bu hafta d a yedik.! 3 puan almak güzel ama bu şekil almak düşündürücü bir mevzu.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya rustu herhafta ir gol hediye etmek zorundami rakibe eger sinan engin adamsa aliye 100 bin dolar ceza vermeli bukadar sorumsuzluk olabilir ancak zaten besiktasa geldiginden beridir bagiriyorum aliye topcu diyen futboldan anlamiyor diye allahim ne olur serdarlar iyilessin artik biktim bu ali tandogandan ben inatla taraftara el kol hareketleri yapiyor maci izleyemedim ozetlerini izleyebildim ali kart gormese buyuk ihtimal fark acilirmis gibi cok pozisyonu var bjknin ozetlere gore | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüstü 2 haftadır aynı hatayı yapıyor bos posizyonlarda elinden kacırıyo nasıl bir profyenel kaleci ya rüstünün kendisine gelmesi gerek inş bundan sonra böyle kücük hatalar yapmaz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bu rüstü ve ali tandogani artik takimda görmek istemiyorum ya adami öldürür bunlar ... macin ilk yarisi bittiginde rahat mac izleyecegim diye sevinmistim ama ortaya iki tane salak cikti birincisi 5 dakikada 2 tane hic gereksiz kart yiyip 62. dakikada besiktasimizi 10 kisi birakti öbürü ise 35 yasina gelmis milli olmus ama ezik birisi elindeki topu rakibe verip gol attiriyor ve bu hatayi 3-4 kez yapti cocuk yemez o golleri yaaaa defolup gitsin ali ile rüstü.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ıkı kontra atak golu attık kı bu goller tamamen denızlısporun hocasının hatası şuursuzca ustumuze gelıyolardı ıstedıgımızı bıze onlar verdıler yedıgımız goldede rustunun hatası yok eger o pozısyonda ibrahim üzülmez yerıne rakıp oyuncu rustuye carpsaydı pozısyon faul olurdu anlayın artık gerısını vede bu takım hala bnm canımı sıkıyor bır turlu yerı gelşdıgınde rakıbı ısırır casına pres yapmayı top tutmayı beeremıyorlar bu oyunla derbıde ısımız zor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |