![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo performansini sürdürürse hic bir yere gidemez.uzun yillar besiktas´ a hizmet eder. performansi da yavas yavas besiktas seviyesine yaklasiyor zaten niye satalim o zaman. ibo gibi 10 sene oynar.:-)
__________________ ![]() Konu inspekta tarafından (13-02-2008 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Gollerini atmaya başlarsa sezon sonunda daha yüksek bir teklifte gelebilir.10 milyon euroya kadar çıkabilirler belki...O paralara bobonun satılmasından yanayım aslında çünkü çok daha iyi golcüler var.Ama sattıktan sonra bu yönetim en az bobo kadar iyi birinin alabilir mi bilmiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
oynamaz artık oo | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi para satabilirler aslında.. 5 milyon euro + niang o iş biras yaş asla kabul etmezler
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Son haftalarda serdi,gevşedi... Kayseri maçına çıkmadı. Aklı miili takıma ve transfere takıldı kaldı galiba. Yeniden motive edilmeli.Çok kritik maçlarımız var,onlarda kendisini tekrar göstersin.Şampiyon olursak piyasası daha iyi olmaz mı? 15 i getiren alır o zaman...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |