![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | watana millete hayırlı olsunn | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ulusoy un devrinin kapandığına sevindim;ve fakat,unutmayalım ki ulusoyun seçilmesinde bizim başkanın da katkıları olmuştur.ama işler tersine dönünce başkanımız da ona sırt çevirmiştir.şunu unutmayalım arkadaşlar.türkiye liginde elbet biri şampiyon olacaktır.yani 3 büyüklerden biri.ama ulusoy başkan ama doğan başkan olsun.isterse özürlü biri başkan olsun.ama trakyadan çıkınca işler değişiyor.ben şu görüşteyim.federasyon başkanının kim olduğu beni ilgilendirmez.ben kendi başkanıma bakarım.bana ne kazandırıyor diye.o yüzden ulusoy un değil demirörenin gitmesi gerekiyor.çoğu kulüp ulusoyun yanındayken birden çark ettiler.biraz da dönüp kendimize bakalım.bırakalım bu federasyondan lütuf bekleme yollarını. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | her takima ayni mesafede olur insallah | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulusoysuz duracak yüzü bulamamıştır salonda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Vatana millete hayırlı olsun artık yeni isimleri ezberliyelim çok anıcaz kendilerini ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |