![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yeni federasyona başarılar dilemek gerek, ancak Bu Futbol Federasyonu yönetim kurulu çok kötü isimlerden oluşan bir kurul. Fenerbahçe güdümlü ve Beşiktaş düşmanlarının sayısının çok fazla olduğu bir kurul. bursasporlu olan ve Beşiktaş'a zarar vermek için and içen iki isim yönetim kurulunda. Levent Kızıl ın Aziz Yıldırım ile olan Beşiktaş diyaloğunu unuttunuz galiba? Hadi onuda geçtim Beşiktaş ın şike yaptığını söylebilecek kadar şahsiyetsiz ve bu yüzden de Beşiktaş a ceza verdimeye çalışan birinin de şu anda yönetimde olduğunu görmüyormusunuz? Yönetimde tarafsız kalabilecek adam sayısı neredeyse yok. Seçilen kişilerin çoğunluğu Beşiktaş ın başarısızlığı için servetlerini feda edebilecek kişiler. Umarım bu görüşlerimde ben yanılırım. Neyse özetle; bence kötü bir yönetim listesi. Her şeyi zaman gösterecek. Gene Umarım başarılı olurlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşa sonun akadar katılıyorum listede Beşiktaş düşmanı bir hayli fazla başkanın Beşiktaşlı olmasının birşey değiştireceğine inanmıyorum. Levent Kızıl ın söylediklerini unuttunuzmu ve diğer bursalı yöneticinin zamanında yaptıklarını ve yine lstededeki FB li GS lilerin fazlalığına bakarsak nasıl tarafsız adil davranacaklarını merak ediyorum açıkcası tek güvendiğim Hasan Doğan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | size geçen gün izlediğim bi dizinin x bi sahnesini anlatıyım..kurtlar vadisi pusu'yu izlemiştim geçen bölümde yeni atanan istihbarat başkanının adını köstebek diye vermişlerdi ama alper bile inanmamıstı bu duruma..başkana ihanet etmez o kişi ..o kişi sağlam bi kişidir mık muk etmişti..öyleydi dimi yanlis hatırlamıyorum? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hayırlı uğurlu olsun ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Hatırlarsanız aynı Hasan Doğan "Beşiktaş'a operasyon yapılmıştır" demişti. Peki ne zaman demişti ? Federasyondan istifa ettikten sonra. Peki bütün beşiktaşlılar gibi o da operasyonun (samsunspor ve istanbulspor maçları) farkında değilmiydi ? Peki Aziz Yıldırım Beşiktaşlı olduğunu bile bile neden bu adamı destekledi. Ofisinde görüştü ? Neden ateşli savunucusu oldu ? Sizce bu işin arkasında AKP yok mu arkadaşlar. AKP geçen seçimde çok istediği halde Ayhan Bermek'i seçtiremedi. Bu süre sonunda nihayet emellerine ulaştılar. Tabi ki Ulusoy federasyonunu destekleyecek değilim. Ama Başbakanı fenerli olan bir ülkede seçilen kişinin Beşiktaşlı olması ve geçmişte futbol federasyonu yönetim kurulundayken Beşiktaşımızın hakları yenilirken hiçbirşey yapmaması biraz fazla iyimserlik ve gelecekteki icraatleri için önemli bir ipucu değil midir ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hasan Doğan neden seçildi? yada bir çok kulüp neden Hasan Doğan'ı destekledi? Bir kaç örnek ve gözlem; Hasan Doğan ne zaman seçildi (14 Şubat)?, peki hükümet ne zaman biletlerden alınan %7'yi kaldırdı (15 Şubat)? Beklentim; Eğer Hasan Doğan Seçilmeseydi %15 lerde olan vergi % 35 e çıkacaktı (Rakamlarda hata payı olabilir); şimdi ise bu kararın ertelenmesi bekleniyor. Kulüpler neden destekledi? İlave olarak 1) Galatasaray en büyük destekçisi Haluk Ulusoy a cephe aldı karşılığnda Stad Projesi gs ye hediye edildi; Fenerbahçe'ye kadıköy belediyesi tarafından peşkeş çekilen arazi'den ve kaçak binalara göz yummak; belki de fb ikinci başanının özel durumunda bazı detaylar dikkate alınmaması, Beşiktaş'ın gündeminde olan stad projesi, Trabzon'un gündeminde olan stad projesi 2) Kulüplerin ekonomik olarak Belediyelere bağlı olmaları, oy vermezlerse bu desteklerin kesilmesi 3) Kulüplerin devlete olan yüklü vergi borçları | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |