![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hey maşallah...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 41 milyon 116 bin YTL'si başkan Yıldırım Demirören'e tmm ya bu adam ölene kadar beşiktaşta
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu yil fulya bittiginde birde stat yenilendiginde ve besiktas kartal yuvalari bu hizla ilerlediginde 92 milyon ytl borc bile sayilmaz buyuk klupler icin yeterki gelirleri arttiracak projeler kaynaklar bulunsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | borc yigidin kamcısıdır öderiz bee .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence rakam normal Beşiktaş gibi bir kulübün bu kadar hata olmasına rağmen bu borç varsa ve yarısı başkana ise çok iyi derim. Beşiktaş gibi bir takımın en az 150 milyon euro borcu ve 170-200 milyon euro da alacağı olması gerekiyor. zaten en büyük sıkıntımız gelirlerimizi arttıramıyoruz. bunu yapmanında yolunu yönetim biliyor yeni bir stad ve fulya nın biran önce bitmesi ile olacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum...bu borc dahada artacak...serdar başkanı özledim valla borc yoktu ![]()
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abartma abi yaa eziklerinde 100 milyon ytlye yakın borcu var.15 milyon borcu olan kulüpmü var yaa dünyada.(Büyük takımlar için geçerli tabi)Sadece eziklerin borcu kapatabilecek gelirleri var.Stad olsun, forma satışları olsun, reklam gelirleri olsun, şampiyonlar liginde topladığı paralar olsun.Ama borcu bizden fazladır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |