![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu yuru git kardesim allahini seversen zorla dinden imandan cikarmayin adami adam her hafta hatali gol yiyor yencek golu yesin kardesim sacma sapan goller yemesin 30 metreden cekilen sut disinda ne kurtardi bugun onuda bi zahmet kurtarsin artik medyanin etmedigini birakmadigi hakan olsaydi bugun kalede asla bu durumlara gelmezdi mac bagirmiyor bile 2. golden once toramana adam birak der bisey der kucagina alacagi topu yumruklamaya calisiyor taraftar o an kim denk gelirse isliklayacakti zaten rustu denk geldi 10 dakika 2 0 giden maci dengede tutamiyorsa bi takim ertugrul ne yapsin nobreyi cikardi ricoyu aldi top tutsun oyunu yavaslatsin diye normal bi degisiklikti cisse sakatlaninca kasi aldi oyuna orta sahada kalsin top kessin diye mac 2 2 oluncada batuhani aldi nesi yanlis bu degisikligin | |||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet canlı dinledim harbiden enteresan maçti | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dayanamıyorum artık ya... kaç atarız diye düşünmemiz gereken maçları bile zorla alıyoruz alırkende taraftarı kahrediyoruz büyük takım bu kadar basit goller yemez(hemde kendi sahasında) nereye kadar böyle devam edecekki... yinede üç puan tesellimiz oldu hepimize geçmiş olsun
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sadece sonuç güzel. Açıkçası Beşiktaş a futbol ilahları yardım etti. Bu zeminde Nobre'yi oyundan çıkarıp oyuna Ricardinho'yu almak tam bir kenar yönetim dehasıdır. Bu değişiklik Ankaraspor a avantaj sağladı. Oyuncuların kazanma isteği Beşiktaş a galibiyeti getirdi. Aydın'a daha çok şans vermek gerek. Gordon, sırıtmadı. Hava toplarında iyi idi. Cisse'nin sakatlanması kötü oldu. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Denizli maçında dinlendirmeyi düşünürler umarım. Kenar yönetime gelince değişiklik zamanları da, değiştirilen kişilerde yanlış. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa ne zaman tamam bu maçı rahatla izleyecegim desem hep zorla alıyoruz yaaa yeter artık !!!!!!!!!!!
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
| | |
| | #10 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaslar mac 2-2 olduktan sonra neden cisse cıkıp yerine kas girdi cisse sakatlandıda mı cıktı ama sakatlansa bile ibrahim kas gol atacak degilya onu alıyoruz bu birincisi . İkincisi ise Batuhanı sokup aydını cıkarmak nasıl bir mantık aydın cıkarsa kim orta yapacak da batuahn gol atacak buda ikincisi bence hocamız bu macta sınıfta kalmıstır gelecek için pek umitli degilim
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |