![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maç tamamen kenar yönetim hatası yüzünden gidiyordu, ne akla hizmet nobre yi oyundan alıp koşmayan mücadele etmeyen Ricardinho yu oyuna almak tam bir faciaydı Ankara nobre çıktıkdan sonra daha fazla gelmeye başladı | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Galip geldik... Sevinen var mi??? Evet kaza bela derken galip geldik. Hava ve saha berbatti kabul. Takimimiizin sistemi ne?? yani besiktasimizin iyi oynadigi taktik teknik hangisi SISIRME toplar haricinde tek bir organize atak yapabildik mi?? Kaleye yurk hoplatan bir sut cekebildik mi?? Ankaraspor gibi varlik bile gosteremeyen bir takimdan da 2 gol yemeyi basardik attigimiz gollerde zaten full kismet goller... Seyircimizin daha macin 70 lerinde maci kazanmisiz gibi CINCONlarla ugrasmasina ne diyeceksiniz merak ediyorum??? Beyler hayal kurmayalim bu sistemsizlikle ne sampiyon olmasi yaa kac mac oldu sadece SISIRIYORUZ!!!! Bu futbolla umarim derbilerde hezimete ugramayiz... ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten düşündürücü bir maçtı umarım gereken dersler alınır... | ||
| | |
| | #5 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nokta....! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kazanmamız çok önemliydi gerçekten.Olası bir puan kaybında şampiyonluktan kopabilirdik,yine havlu atabilirdik.Bu yüzden telafisi olmayan bir maçtı bana göre...Bu maçı ne yapıp edip almamız sevindirici ama maçı bu hale getirmek gerçekten üzücü.2-0 önde olan bir takım bunları yapmamalıydı.Bunda ertuğlul hocanın da payı olabilir tabii.Ama oyuncular yine bireysel hataları çok yapıyorlar.Her maç sonrası özür diliyorlar ama haftaya tekrar aynısını yapıyorlar.Bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.Ertuğlul hocanın oyuncu değişiklikleri yanlış olabilir ama bireysel hatalarada çözüm bulamaz.Bunları oyuncuların düzeltmesi lazım ama maalesef bunun için çalışmıyorlar.Yönetimin tek iyi yaptığı bir şey var.Oyunculara konuşma yasağı getirmiş gs maçına kadar.Bu çok iyi olmuş.En azından çıkıp çıkıp özür dileyemicekler artık.Dileselerde öbür hafta aynı hatayı yapıyorlar zaten.Ama keşke kendilerinede konuşma yasağı getirseler... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben artık Ertuğrul Sağlam ın taktik bilgisiden şüphe etmeye başladım nerde sezon başı dedikleri nerde suan takıma oynattığı oyun ben iyice umudu kestim nedir bu ya şöyle rahatca bir maç izleyemez olduk | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ANKARASPOR 11 MACTA DEPLASMANDA 1 GALİBİYET 3 BERABERLİK 7 YENİLGİSİ VARDI BİZDEN NEREDEYSE BİZDEN BİR PUAN ALCAKLARDI .. deplasmanda herkes ankarayı yenmiş biz sampiyonluga oynayan besiktas galibiyeti şans eseri alıyorz yazık günah yaaa .. FENERBAHCE BU TAKIMA 4 TANE ATMIS EVİNDE | ||
| | |
| | #9 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
neyse ne söylenebilirki sevinemedim toramanın golüne o kadar kızdımki
__________________ gidin ya d&d | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |