![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobrenin cıkması büyük hata topu ilerde tutan oyuncuyu almak savaşan mücadeleci oyuncuyu almaaak hele bu havada intihar demektir
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nokta....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kazanmamız çok önemliydi gerçekten.Olası bir puan kaybında şampiyonluktan kopabilirdik,yine havlu atabilirdik.Bu yüzden telafisi olmayan bir maçtı bana göre...Bu maçı ne yapıp edip almamız sevindirici ama maçı bu hale getirmek gerçekten üzücü.2-0 önde olan bir takım bunları yapmamalıydı.Bunda ertuğlul hocanın da payı olabilir tabii.Ama oyuncular yine bireysel hataları çok yapıyorlar.Her maç sonrası özür diliyorlar ama haftaya tekrar aynısını yapıyorlar.Bu nasıl iştir anlamak mümkün değil.Ertuğlul hocanın oyuncu değişiklikleri yanlış olabilir ama bireysel hatalarada çözüm bulamaz.Bunları oyuncuların düzeltmesi lazım ama maalesef bunun için çalışmıyorlar.Yönetimin tek iyi yaptığı bir şey var.Oyunculara konuşma yasağı getirmiş gs maçına kadar.Bu çok iyi olmuş.En azından çıkıp çıkıp özür dileyemicekler artık.Dileselerde öbür hafta aynı hatayı yapıyorlar zaten.Ama keşke kendilerinede konuşma yasağı getirseler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu Türkiye futbolu genel olarak yan top hatalarını ne zaman bitirecek yaa Milli Takım olsun Türk takımları olsun hep aynı hatalar yan top hataları neden baska ülkelerde olmuyordu Türkiyede oluyor cok ilginç | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abicim rüştüyü ne diye ıslıklıyoruz ayıp deyilmi madem bu takımda istemiyoruz o zaman hep ıslıklayalım bence bu bize yakışmadı gol yiyince ıslıkla kurtarınca alkışla nerede kaldı bizim ağırlığımız.Yakışmaz beyler bize bu yakışmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugune kadar ne ıslıkladım ne alkısladım fenerden gelen futbolcuları .. nobre aylardır göremedgmz yozgatlı rüstü kim olsa .. fenerli futbolcu istemiyoruz !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Samet sen ne istiyosun yaa yanlış anlamada herseye karşışın yapıcı degil hep kırıcısın .. Eğtuğrul Sağlamı istemiyosun , Yıldırım Demirören ve yönetimi istemiyosun Nobreyi Rüştüyü Yozgatlıyı istemiyosun anlayamadım valla seni | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabikide herseye karsı degilim cogu kişinin düsündügü gibi fenerden gelen attıkları futbolcuları istemiyorum .. "serefli" bir baskan yönetim istemiyorum bunları ilk bendenmi duyuyorsn bunu kim istiyorki | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |