![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ilk defa senden duymuyorum tabiki ama böyle şeyleri duyunca şasırıyorum .. Ertuğrul Sağlam yenı gelmiş normal olarak herinsanın yapcagı gibi oda hata yapıyor yerden yere vuruyorsunuz sabır etmek yok , tuttugun takımın futbolcularına artık diyorsun ayrıyeten Rüştü ve Yozgatlıyı bu sezon bası transfer ettik biz febe ezikleri yollamadı biz almasını bildik ve aldık bunu bilmiyorsun galiba | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
nasıl iyi top çıkardı yaa. 3 top geldi ikisi kalede zaten | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
neyse ne söylenebilirki sevinemedim toramanın golüne o kadar kızdımki
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2-0a kadar herşey güzeldi ama ertuğrul öle güzel hamleler yaptı ki ankaraspor gel bize gol at dedi nobre gibi adamı çıkardı sonra lgtvde nie çıkardı nobreyi diyince cevap verecek bişi bile bulamadı..sonra oyun 2-2 oldu şansa yine aldık maçı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
yahu yuru git kardesim allahini seversen zorla dinden imandan cikarmayin adami adam her hafta hatali gol yiyor yencek golu yesin kardesim sacma sapan goller yemesin 30 metreden cekilen sut disinda ne kurtardi bugun onuda bi zahmet kurtarsin artik medyanin etmedigini birakmadigi hakan olsaydi bugun kalede asla bu durumlara gelmezdi mac bagirmiyor bile 2. golden once toramana adam birak der bisey der kucagina alacagi topu yumruklamaya calisiyor taraftar o an kim denk gelirse isliklayacakti zaten rustu denk geldi 10 dakika 2 0 giden maci dengede tutamiyorsa bi takim ertugrul ne yapsin nobreyi cikardi ricoyu aldi top tutsun oyunu yavaslatsin diye normal bi degisiklikti cisse sakatlaninca kasi aldi oyuna orta sahada kalsin top kessin diye mac 2 2 oluncada batuhani aldi nesi yanlis bu degisikligin | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
burda yatip kalkip ertugrulu elestirirken iyiya siz biz rustuye laf edincemi kotu ertugrul saglam rustunun verdigi hizmetin 100 katini verdi turk futboluna sen neden yatip kalkip elestiriyon hakaret ediyon kendinizle celiskiye dusmeyin rustu 34 yasinda 24 degil toramana birak diye bagiracak onu bile yapmiyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dakika 60 dan sonra taraftar birakti maci kafalarina gore makara yapmaya basladilar hicbir baski kurulmadi rakip uzerinde dakika 75 den sonra takim taraftara uydu onlarda birakti maci herkez ertugrulun yaptigi degisikliklere kotu diyor nesi kotu anlamadim ricoyu aldi oyuna orta sahada top saklasin top daha cok bizde kalsin diye cisse cikinca mecbur ibrahim kasi aldi (umarim cissenin durumu ciddi degildir besiktas orta sahasinin herseyi su anda) mac 2 2 ye gelince batuhani aldi yaptigi degisiklikler normaldi ama bu sezon 2 0 dan 3 tane mac ceviren takim mac icinde ben 2 0 dan 3 mac cevirdim bu sezon bu macida baskasi cevirebilir diye dusunup ona gore onlem almasi lazim ve sans malesef her yaptigimiz hata gol oluyor bukadarda olmaz artik sanssizlik gollerin biri olmasa ne biz bunlari konusuyorduk nede baska birsey hep beraber galibiyeti kutluyorduk NOT: 2 0 GIDEN MACI 10 DAKIKA DENGEDE TUTAMAYAN FUTBOLCULARIN SAHADA NE ERTUGRUL HOCAYA NEDE BASKASINA IHTIYACI OLUR 10 DAKIKA BIZ CIKSAK SAHAYA GOL YEMEYIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla biz burdayiz hocaninda arkasindayiz yaptigi hicbir degisiklikte yanlis degildi sizin alayiniz teknik drektorseniz buralarda bosuna eskimeyin en ucuz calisani 200 300 bin euro aliyordur gidin bi klup bulun kendinize nobre sabahtan aksama kadar calissa kossa ne olur oyunun son dakikalari ben antrenor degilimde her hoca 2 0 10 dakika kalmis ayni seyi yapar topu saklayacak topun daha cok besiktasta kalmasini saglayacak bir oyuncu alir bu oyuncuda ricoydu cisse mecbur degisti bunu anlayacak kadar kafa vardir sanirim sonra ilk basta taraftar sonrada futbolcular saldi maci sanki kazanmis gibi mac 2 2 oldu kimi alcakti hoca bi golcu almak zorundaydi batuhani aldi hoca nerden bilsin bizim futbolcularin 10 dakika maci 2 0 dengede tutamayacagini kaldiki hocaya bile gerek yok su forumdan bir 11 cikarsak biz bile dengede tutariz gol yemeyiz 10 dakika hele boyle gol asla yemeyiz ankaranin gollerden baska pozisyonu yok rustunun hatasidir tamamen bu mac kimse ertugrula hata bulmasin o golleri yersen hoca ne yapsin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |