![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baskanla futbolcular neden bir tutulmasın sonucta o futbolcuların baskanı oda futbolcular sahada fiziksel savas veriyosa baskan ve yöneticilerde tribünde psikolojik savas veriyolar kendi içlerinde olsa bile belki şimdi baskana sorsak 3cü golun oldugu anda ne yaptıgı hatırlamaz belkide normal böyle seyler bunları üstelemeye gerek yok , böyle küçük seyleri acarsak tam tersine sorunlar bitmez biz taraftarlar olarak kenetlenmemiz ve inanmamız lazım sonucta ne olursa olsun bu sezon bu teknik direktörle ve bu yönetimle bitecek o zaman bizde kırıcı degil yapıcı olalım ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artık öyle bi hale geldik ki ankaraspor maçında attığımız gole bile seviniyoruz... tabi ki yönetimde sevinecek ama bence taraftarlara eziyet dolu bi maç seyrettirmektense acilen bişeyler yapmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bir başkan gole böyle sevinemez.Hiç görmedim,duymadım...Bizimki başkan değil sanki bir taraftar gibi.Yani yabancılardan biri gelirse bizim maçı izlemeye sayın! demiröreni başkan değil de amigo falan sanır.Eğer gole sevineceksede gitsin kapalıya.Çarşıyla coşar hem!..Böylesine önemli bir galibiyetten sonra bunları konuşmak gerçekten üzücü ama bizi bunları konuşmaya mecbur eden utanmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ankarayı yendigimize neden seviniyorki bence bu futboldan utanması lazım bu kadar kotu ve zorla yendik ankarayı ben pek sevinmiyor ve sonumuzu hayırlı gormuyorum
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar bu goruntunun devamı yok ama tv de var işaret etiği yerden biri geldi bu videonun devamı yok ayrıca işaret etiği yerde taraftar yoktu yoneticiler var
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya hanıgmız kufur etmıyoruzkı soruyorum sıze bız edende ıyı hoşta başkalrı edıncemı kötu sız hıçmı hayaıtınz boyunca kufur etmedınız ayıp oluyor o anlık olan bırşey bız taraflarlarrında küfürlerı sayesınde başiktaş azmı ceza ödedı önce ığneyı kendımıze batıralım lutfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla ben onu bilmem küfür etti etmedi ama suna yorumu beyendim alıntı yaptım koydum ligtvden aslında baskanımızın içindeki beşiktaş sevgisi yuzunden bu kadar sevincini belli etti.hemde takım ,en zor maçlarından birini oynuyordu.bence biraz anlayışlı gormemiz lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | küfür etmek kimseye yakışmaz genelleme yaparsak ancak hangimiz bir maç izledigimiz zaman veya tribünde küfür etmemisizdirki böyle şeyler gayet normal tabiki sonucta bir başkan hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım ancak biz Bjk taraftarları içimizde bunları sorun olarak gösterirsek diger ezik takımların taraftarları neler söylerler artık ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben küfür den çok sevinmesine şaşkınım ya adam san ki bana şanpyonlar liginin kupasını almış da seviniyo ya yaptığımız takım küme düşecek zar zor yendik bukadar olmaz başkan dediğin ağır olur oturması ile kalkması ile gelde serdar bilgiliyi arama yazık ya başka söylenecek söz yok bu adama
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |