![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence ertugrul hoca görevini en iyi sekilde yapiyor birtek hatasi var oda rüstü gibi bir ezigi kaleye koymak yedigi ikinci golü 5 yasindaki cocuk yemez ya yeter artik bu rüstünün mac satmalari....bu arada hocamiz ne yapsin hicbir maca tam kadro cikabidikmi ankara macinda 4 tane direk oynayan bobo , serdar k , serdar ö , ve tello eksik ve bence bunlarin dördüde cok önemli futbolcular... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | forumda halen gordona ilk maçından laf atanlar defanstakı sorunları anlatan var ya durun bii sağlama bu kadar tahammül eden birazda gordona tahammül etrsin ben valla çok begendim ki çoğunlukta begendi inşallah defans daha iyi olacak ama sorun bi arkadaşımızın dediği gibi ortada oynayanların defansa yardım etmeemsidir ama umarım kenardan gelecek taktiklerle ki çok zor o taktikleri almaları bnelki kendileri anlarda bişey yaparlar anca ozmaan defans defans olur ve az gol yeriz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gün geçtikçe şampiyonluğa olan inancım gidiyor.gs fb her hafta gol saydırıken biz maçları zar zor kurtarırken hala şampiyonluğa inamanın kendi adıma saçmalık olduğunu düşünüorum
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |