![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben alacagimiza inaniyorum ama hakem faktörleri ortaya girmesse kesin yeneriz gerci artik gs nin babasi ulusoy yok ....eger sakatlarimizda iglesirse en önemlisi serdar özkan ve serdar kurtulus birde rüstü ve ali tandogan oynammassa yüzde yüz yeneriz... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bence kesinlikle derbilerde agırlıgını koyan delgado,bobo ve ilk yarıda geseye gol atan tello olacaktır .. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sefer gerçekten hırslandık bence bu maçı çok rahat bir şekilde beşiktaşımız alıcaktır. çok rahatım bu konuda. bize düşen görev her zamanki gibi yine bjk tribününde yerimizi almak hava şartları neyi gösterirse göstersin bu aralar beşiktaşımızın bizim desteğimize çok ihtiyacı var. . . by Artist çArşı uLann . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bir maçımız bir maçımızı tutmuyorki şöyle sağlıklı yorum yapalım. çok koşan bir takıma karşı oynayacağız , açıkcası işimiz çok zor ama sizinde söylediğiniz gibi bazı futbolcular ağırlığını koyarsa işimiz kolaylaşır. ben holosko nun maçı olacağını temenni ediyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle bu maç bizim hiç bir şüphem yok kimsenin de olmasın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | attığımız kadar yiyoruz,zor maç olucağı kesin tahmn yürtrsem çok iyimser bakmıorum
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu maci alacaz baska yolu yok | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |