![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hatırlatırım hakanda çok hata yaptı ama rüştünün ondan bi farkı yok zor pozisyonlarda tecrübesinden dolayı çıkartıyo kolay pozisyonlarda salaklığndan veya defans hatalarından çakıyo...bnce bize iyi bir kaleci lazım :s
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakan rüştüden bin kat iyidir bunu herzman söyledim ama hakanda kötünün iyisi..oda karşıdan bi şut geldimi tutamıyo topu liverpool maçında 4 golü sırf onun yüzünden yedik dönen toplarda..kaleciden yana sıkıntılyız her yanımız bi tuhaf ya napcaz bilmiorum umarım önümüz sene doğru transfer politikasıyla başlarız lige
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #3 | ||
| Sevinmek için Sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar hakanın yaptıı birbirinden kötü hataları ne kadr çabuk unuttunuz bikere liverpool hezimetinn baş kahramanıydı hakanın kaleye geçmesindense bobo nun kaleye geçmesini isterm
__________________ Cehennem Buz Tutana Kadar Beşiktaşlıyız | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakandan nefret ediyorum o kadar marsilya gs fb liverpooldaki tarihi hezimet bir futbolcu bu kadarda olmaz ama rüştüde iyi değilportoa bizi yakan oydu ama 8 golden sonra bu adamı görmek istemiyorum kalede paf kalecisini yeğlerim
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | liverpool maçından sonra kesin rüştü abinin kaleyi alması gerekiyodu diye düşşünüyoduk...ama artık kesinlikle hakan dan yanayım..fener in artıklarını kullanırsak olcağı bu...
__________________ #Herkese nasip oLmaz ßeşiktaş'LıLık..!!# IcH LiEbE DiCh bObO M...!!! | ||
| | |
| | #7 | ||
| YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısın bence de Rüştü nün artık dinlenmesi ve Hakan ın oynaması gerekiyo ..
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte bizde zor zmanlara yaklaşıyoruz die rüştü geçmesin kaleye diyoruz..belki hakanda kötü ama rüştü kadar olamaz..ezikbahçe maçında rüştü böle bi hata yaparsa o formayı biraz zor giyer ondan sonra
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |