![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi pozisyonlar çıkardı .Ancak yaşı itibariyle refleksleri çok zayıflamış. Bu çok acık. ama 2-3 aftadır çıkardığı o güç pozisyonlarıda hakan yiyordu.. ne yapacağız biz..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hakan avrupa maçlarında ii değil di ki oynadığimiz takımlarında kalitesi tartışilmaz o maçlarda rüştü oynasa genede birşey değişeceğini sanmıyorum ama ligde ben hakanı görmek istiyorum
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakan çokmu iyi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Rizespor maçında zaten Hakan oynar , Türkiye kupasında o oynuyor çünkü... ama geyse maçında Rüştü yine kaleye geçer tahminimce , Hakan çok üst düzey bir performans sergilemezse.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | lig tv nin haberinden bi parça HAKAN, RÜŞTÜ'YE GÖRE DAHA BAŞARILI OLDU Lig mücadelesinde iki kalecisini de kullanan Beşiktaş'ta, genç file bekçisi Hakan Arıkan, Rüştü Reçber'e göre daha başarılı bir performans gösterdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ilk haftalarda fazla forma şansı verdiği, ancak Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında yediği 8 golle gözden düşen Hakan Arıkan, oynadığı 11 lig maçında rakip oyunculara 8 kez gol izni verdi. Beşiktaş'ın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği tecrübeli kaleci Rüştü ise Hakan'ın yedeğe çekilmesinin ardından daha çok görev almaya başladı. Rüştü, siyah-beyazlı formayla şu ana dek 12 lig maçında kaleye geçerken, bu mücadelelerde kalesinde 15 gol gördü. Siyah-beyazlı takımın kalecilerinden Hakan, 11 maçta 8 gol ile maç başına 0,7 ortalama ile oynarken, Rüştü ise 12 maçta 15 gol sonrası, 1,2 ortalama tutturdu ve gol yeme oranını biraz daha yukarı çekti. Bu arada Rüştü ligin 9. haftada Trabzonspor ile yapılan ve Beşiktaş'ın 3-2 yendiği maçta 79. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Rüştü'nün oyundan atılmasının ardından mücadelenin kalan dakikalarında kalede zorunlu olarak forvet oyuncusu Bobo görev almıştı.
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hakan a çok yazık oldu...yedek beklicek bi oyuncu diil....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |