![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş ilk 4 golün 3de rakibin önüne top yuvarladı adamlar güle oynaya topu kaleye soktu aynı şeyi fb maçında yaptı 3gün öncesi 3 hafta önceside gs maçında pas vermişti e bu kadar hatada yeter bence bir kişi aynı hatayı 3 haftada 5 kez yapmazki kardeşim şansızlık demeyin kimse bu kadar beceriksiz olmaz
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya sizleri hic anlamiyorum rüstüyü nasil olurda iyi kaleci dersiniz...siz rüstünün eger eziklerde 3. kalecilige düsmeseydi besiktasa gelecegine inaniyormusunuz...ezikler atti biz kaptik hemde 1. kaleci olarak kaleye koyduk ve hersey ortada cocuk yemez o golleri yemin ediyorum cocuk öyle hata yapmaz bence bilerek yapiyor...hani nerde basin cordobayi karalarken tüm basin hic yapmadigi bir hata yüzünden cordobayi hain ilan ettiler niye kimse rüstüye bisey demiyor cünkü hepsi biliyorduki cordoba cok cok iyi bir kaleciydi ama rüstüde cok salak bir kaleci besiktasta kalsin böylece besiktas basarisiz olsun onlarin niyeti bu zaten..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakan olsaydı bundan daha fazlasını yerdi ve daha hatalı goller yerdi hakan şu anda rüştünün bir eli olamaz cok zaman gerekir ona en azından tecrubesi yeter ki hakanın pek farkı yok daha hatalı golleri var ..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne hakani arkadaslar ben hakani kaleci diye saymam bile. gecin bir kalem de. bir kaleci her seferin de topu sektirip de gol yer mi.rustunun ondan bir farki var mi bence yok.ama kotusunun iyisi yine rustudur.gerci gozleri pek gormuyor eskisi gibi ama ne yapalim.onu fenerden alip da bizim kalemize koyan yonetim dusunsun. birsey yazacagim ama ayip olacak simdi banlanmayalim durup dururken. kimseyi de uzmeyelim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |