![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kesinlikle daha fazla tepki verilmeli admin arkadalardan birisi su konuyu sabitlesin ve diger taraftar forumlarindada yayinlanirsa bence cok iyi olur besiktas taraftarini herkez begeniyor bende dahil tabiki ama daha fazla tepki vermeliyiz rakibi baski altina almaliyiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bende katılıyorum sırf sarkılarla türkülerle olmaz taraftarlık hakemi ve rakip oyuncuuyu sinirlendirmeli ve sindirmeliyiz.Duruma göre tezühürat ıslık yada yuhalama cekmeleyiz.takım atağa kalkarken kartal goll goll yapılmalı bazen ole durumlar oluyorkii sahamızdan cıkamamıssız hatta goı yiyoruz kartal goll goll goll devam ediyor.Yada rakip oyuncu cok sert girmiş ıslıklasak hakem es gecemeicek müdahale etmioruz.Artık bu konuda örgütlü bir eylem gerceklestireilmeli.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum kardesim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Eskiden böyleydi zaten.Ama ben taraftara tek kelime bile edemiyorum.Traftarı suçlayanlar 10 senede 2-3 kere şampiyon olan bi takımın taraftarı olsunlar.Başarısızlığı hazmedemeyen bi taraftar olsunlar ondan sonra konuşsunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
valla öle sevilla maçında sesleri çıkmıyodu ezikler..
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | dünkü maçta da maçın son 10 dakkası bursalıların "zico zicoo" her pasta oley deyişleriyle geçti tam ezikler ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla bu konuyu cok kucumsedi taraftar ama sozume gelecekler yarin oburgun buyuk ihtimalle bu konuda bi girisim yapacaktir besiktas taraftarinin grup liderleri kartal gol gol yapalimda adamlar bizim sahaya yerlesmis sagdan soldan ortalar geliyor takim cikamiyor bizim taraftar su sekilde bagiriyor kartal gol gol gol ne anlam ifade ederki o anda onu anlamiyorum rakip bastirmis olunu bizim alana yikmis taraftar datdiri dat dat diyor ben bunlara karsiyim kardesim adamlar bizim topculari dovuyor taraftardan cit yok rakibi baski altina almak yok hakeme karsi b tepki yok ilk basta bunlar gosterilmeli avrupanin gorsel sovu en buyuk taraftari olabiliriz hatta oyleyiz o ayri konu ama rakibi yeterince baski altina alabildigimize inanmiyorum yahu inonude 3 senedir penalti atmiyoruz varmi bundan daha otesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum rakibi ve hakemleri baskı altına alamıyoruz bu konuda daha etkili olmamız lazım sürekli kartal gool gool yada dat diri dat la olmaz bu iş sadece | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten gerektiği zmn tepki veriyorlar ama sende haklısın ama futbolculara da motive vermeliyis rakip futbolcuları çökeltelim derken bisimkileri çökermeyelim
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |