![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim köyde köpekler uludumu ayakkabılar ters çevrilir.Valla bu soğukta çıkarıp ters çevirdim ayakkabılarımı.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbiden bunamış ya bu adam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bir fatih altaylı bir ömer çavuş bide bu dangalak futbolun F sinden anlıyorlarsa bende onlar gibi olayım eziğin önde gideni siz önce fenerbahçeye kadınlık yapmaktan kurtarın kendinizi
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Konu KaRaHaNLI tarafından (04-01-2008 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kimine göre kralız kimine göre yalanız herkez rahatına baksın biz falan filanız allah çarşısına göre pazar boylarına göre mezar versin haddini bilmeyen sefil mahluk allahın ezik cinconlusu sen ilk önce kende takımına bak sanki bana galatasaray yönetimi çok iyi bizim iyi yönetilmediğimizi sölüor yok biz 2,5 uncu büyükmüşüz bana bak azize gerçek yüzümüzü gösterirsek 3,5 atarsın akıllı ol çarşı burada!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha sen kımsn kardesım yaaa sanane bızım takımımızdan sanane bızım reytıngımızden sanane ! ulan bu medya hep bızı batrmya calısıo ! CANINIZ CEHENNEME MEDYA !
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |