![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | En azından Beşiktaş Kimliğine,Yıldırım Demirören'in ağzından düşürmeyipte asla sergileyemediği "Beşiktaşlılık Duruşuna" çok iyi hakim Bir Başkandı..
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | büyük bir kulüpte yüneticisi olup da eleştirilmemk mümkün değil hepimis bunu biliyoruz ama sizce demirören daha mı iyi gercekten bu kez gelen gidene fena halde aratıyor!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bENCE SÜrekli aynı konuya dönmeye gerek yoktur gerekli dersler çıkarılıp yola devam edilmelidir
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Başkan Dediğin Böyle Olur.! Helal Serdar Başkan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başkan ii hoş da açıklamaları hoş değil giden ihanet ediyo dışardan zarar vermek için elinden geleni yapıyolar o da beşiktaşlı duruşuna yakışmıyor
__________________ ![]() Konu süleyman.03.zehir tarafından (27-02-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Çoğu zaman ben bunu söylediğimde bana kızıyorsunuz. Ama Çarşı grubunun beşiktaşa nekadar faydası varsa bir okadarda zararı var. Zararının nedeni ise Çok ani olumsuz tepki vermesi. Buyrun serdar başkan ve onun yanında beşiktaşı zengin edecek hüsnü başkan gitti. Çarşı ve bütün taraftar ne zaman bazı şeylere sabır gösterir ise ozaman beşiktaş yavaş yavaş ayaklanmaya başlar. değilse her sene yenilik hersene değişiklik .kısacası zor dostum zor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54257-serdar-bilgili-ihanete-ugradim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 09:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |