![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neyi anlamadım biliyormusunuz? serdar Bilgili "bana çArşı küfür etmedi, asla " demiş siz tam tersini. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Haaa şuda var. tamam çarşı grubu 1 numara ama bir taraftanda her beşiktaşlı gibi vukaatlarından da bıktım artık. Taraftarlığın güzel yönünü en güzel şekilde yansıtmalı. Konu Pritt tarafından (27-02-2008 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | carsi bana asla kufur etmedi diyor abiler neden carsiya salliyor herkez ama carsinin zararlarininda oldugunu bilmeliyiz tabiki ancak carsi bir ruhtur kendi kendilerini kritik etmeliler ve besiktasa verilen zararlarin ne oldugunu gorup onu tekrar etmemeliler tumere suna buna aziz yildirima bir takimin bir futbolcusuna kufur edip bir stat kapanirsa zarari nerden baskan 150 200 bin dolar olurki buda basli basina bir zarardir unutulmasinki herseyin asirisi zarar verir askin bile
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence cok duygusal davrandi evet kendisine ve ailesine küfür edilmesi igrencti ama o zamanki ortam öyle bir kaypakti ki.herkes gercekleri görebiliyor ama kimse birsey yapmiyordu.Bunun icin yüklenilen negatif enerji Serdar Baskana patladi.Simdi geriye dönüp günah cikartmanin bir anlami yok ama yapilan hatalardan ders almak ve aynisinin bir daha olmamasi icin calisak gerekli. Fulya Olayina gelince ,demek ki elimizdeki cok büyük bir firsati kullanamamisiz yazik ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54257-serdar-bilgili-ihanete-ugradim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 09:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |