![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bakın dalga geçmiyorum eger biz baselden dolgadoyu alamasaydık onumuzdeki sezon delgado önlibero oynayacaktı ben öle yapalım demiyorum tabi ama komik demi ![]() ![]()
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgado çoq güçzüz oynayamaz
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani onun yernde oynayan baska oyuncu yok inş. cisse sakatlanmaz uuff nedr bu sakatlıklardn cektiiimizz çile ama bnce ertugrul saglm holoskoyu izlediyse onu sag cizgide oynatmann ne kdr yannış olduunu görmştr inş. gs macında holosko-bobo yada holosko-nobre ileri ikilide oynar cisseye de acill şifalar hmde cok acil | ||
| | |
| | #9 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Gel Serdar Kurtuluş umuz ol gel gel be nazar değdirdin kendine...Gelde kanatlarımız havalansın gel be | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hastaneye kaldığıldığına dair yazı geçti spor haberlerinde umarım çok ciddi bişeyi yoktur.geçmiş olsn..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54356-besiktasta-cisse-soku/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 17:01 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |