![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | walla çok garip bi defansımız var rakip kaleden şişirilen veya rakibin organize her atağında defans s.o.s veriyo.saatli bomba gibi defansımız var kupada patladı bakalım ligi nasıl götürcek bu defans anlamıyorum.hee burda defansı eleştirirken orta sahada cisseyi tek alternatif bırakan yönetim ve teknik heyetide es geçmeyelim.madem serdar k. sakat korayıda veriyosun holoskoya karşılık o zaman oraya adam alacaksınız ki her kulvarda iddanızı koruyun.rize maçıda tıpkı defansımız gibi garip bi maçtı maçta 45dk lık iki yarı değilde cisseli ve cissesiz beşiktaş olarak iki yarı oynadık.cisse çıktı orta saha çöktü.önümüzde galatasaray maçı var inşallah bu orta saha ve defans sorunu o maçta başımıza iş açmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rize gibi bi takıma elendigimize üzülüyorum olan oldu artık tek amac lig orda emin adımlarla ilerlemeliyizz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | OFF nese ama sağlık olsun napalım ![]() ![]() Konu olumune_bjkli tarafından (27-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 3-2,elendik napalım dünyanın sonu olmasa da teknik adam hatası olarak değerlendiriyorum ben..ilk ba$ta oyuna cisse sakatlanınca bakiyi değil ricardinhoyu almalıydı o önce bakiyi oyuna aldı baktı 5 tane defans var gordonu çıkarıp ricoyu aldı gerçekten bana göre büyük hata yaptı..neyse mustafa abinin de dediği gibi en iyi bizleriz ![]() diğer ba$lığa yazdığımın aynısını yazdım ek olarak umarım pazar günü adam gibi oynarlar bu sefer kıyamet kopar yoksa. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu ibrahim üzülmez takımdan gidesi ye kadar bi daha maça gitmeyeceğim
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anti defans :S | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54358-besiktas-3-c-rize-2-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 18:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |