![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rize gibi bi takıma elendigimize üzülüyorum olan oldu artık tek amac lig orda emin adımlarla ilerlemeliyizz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #36 | ||
| éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | OFF nese ama sağlık olsun napalım rizeden yana şansımız yok hiç zaten.önümüzdeki gs maçına bakacaz.umarım toparlanırlar.hem kupayı iki snedir alıyoruz biz şampiyonluğa hasretiz yaaa![]() Konu olumune_bjkli tarafından (27-02-2008 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 3-2,elendik napalım dünyanın sonu olmasa da teknik adam hatası olarak değerlendiriyorum ben..ilk ba$ta oyuna cisse sakatlanınca bakiyi değil ricardinhoyu almalıydı o önce bakiyi oyuna aldı baktı 5 tane defans var gordonu çıkarıp ricoyu aldı gerçekten bana göre büyük hata yaptı..neyse mustafa abinin de dediği gibi en iyi bizleriz ![]() diğer ba$lığa yazdığımın aynısını yazdım ek olarak umarım pazar günü adam gibi oynarlar bu sefer kıyamet kopar yoksa. | ||
| | |
| | #38 | ||
| gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu ibrahim üzülmez takımdan gidesi ye kadar bi daha maça gitmeyeceğim
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
| | |
| | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anti defans :S | ||
| | |
| | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yozgatlı denilen şahsiyet neye yarar yaaaa maçı bırakıp adamı izledim 20 dakka tık yok...Allah aşkına Ertuğrul hoca beni takıma al ne olur boyum 165 ama yozgatlıdan fazla koşarım hem ben saklambaç oynayacak yaşı da çoktan geçtim onun gibi defans arkasına saklanıp da ciiii yapmam...Küfredecem ama banlanırım diye korkuyom allaım kafayı yiycem yaaa yeteeeeeeeeeeeerrrr adam gibi oynayın çArşı uLannnnn ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54358-besiktas-3-c-rize-2-a/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 18:09 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |