![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | boboyu türkiye eleştirirken ben arkadaşlarıma bobo takımın hatta brezilyanın en iyilerinden olacak demiştim baya z...ktir yedim ama son zamanlarda arkadaşlara artistlik yapıyorum ![]() ![]()
__________________ bobo-delgado-ricardinho-tello-holosko | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #45 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberi sanirsam gecen hafta duymustm bobo icin harika ayrica kadrolari brezilyali dolu ezikler imrenecek o kadar para veriolar brezılyanın ilk 11'inde oyuncu alamiyolar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo eger bu haberler dogruysa oynadiginin 2 katini 3 katini oynayacaktir artik eger cagrilirsa brezilya milli takiminin yedeklerinde duran 23 yasindaki bir adamin degeri bile en az 15 20 milyon eurodur eger kendini gosterirde brezilya milli takimina girerse tabikide degerinin nerelere varabilecegini kestirmek guc degil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 61
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENCE BOBO BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA RAHAT OYNAR. ŞU ANDA SANTRAFORA İHTİYAÇLARI VAR. FENERBAHÇENİN ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ YAŞLI RONALDO DAN DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umarım gider.onun adına çok sevinirim...
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |