![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bir ilave daha; Beşiktaş 10 kişi ile trabzon u 3-2 yendi, o takım çok koştu, Beşiktaş Liverpool'u 2-1 yendi, gene aynı takım sahada idi ve insan üstü bir gayret gösterdiler. Büyükşehir Belediye maçında gene aynı 11 (Kritik oyuncuları dinlendirmeyi unuttu teknik kadro). Sonuçta ne oldu; Tello adale sakatlığı geçirdi yorgunluğa bağlı olarak. o haftalarda kaç oyuncumuz adale sakatlıkları geçirdi hatırlıyormusunuz? O sürecin devamında Serdar Kurtuluş un sakatlandığını ve hala sakat olduğunu. Gene o haftalarda Beşiktaş istenmeyen sonuçlar aldı... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ulan kelimesi direk olarak sana soylenmis bir kelime degildi mecazi anlamda siyah ulan beyaz ulan muhabbetinden esinlenerek soyledim yanlis anlasildiysa ozur dilerim simdi gelelim muhabbete ben begenilmeyen tigananinda arkasinda duruyordum anlatabiliyordumdur umarim ben demek istediklerimi dedigim gibi istikrari yakalayamayan takimdan birsey olmaz olmasi mumkun degil zaten her gelen hocadan daha ilk senesi sampiyonluk istemek hangi akla mantiga sigan birseydir daha ertugrulun besiktastaki ilk sezonu bile sayilmaz besiktasin basinda toplam 40 maca ancak cikmistir herhalde 40 macta takimda birde surekli sakatliklari sayarsak belirli bir kadroyla oynama sansi zaten bulamadi esas sorun sudur gobegiizdeki iki stoperde hucum oyunu oynama ozelligine sahip degiller okadardir sunu surda dile getiren bir insan olmadi dogal olarak besiktas hucum oynamaya devam ettigi surece bu stoperlerle bu is olmayacaktir ancak ertugrul sezon basida farkindaysaniz navarro boumsong gibi isimler istedi stopere yonetim beceremedi ve orta sahaya cissenin yerine bir turk oyuncuyu hatta ugur incemani istedi yonetim beceremedi o zaman herkez gelip buraya ertugrula sallarsa bu isin icinden cikamayiz hersekilde istikrari yakalamak icin teknik kadro istikrari sart neyse birdaha size yazi yazmayacagim beni anladiginiz umuyor ve saygilar diliyorum efendim iyi forumlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (28-02-2008 Saat 18:14 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ya arkadaşlar ortasahası olmayanbi takım şampiyon olamazzzz.yıllardan beri kör yönetici ve antrenörlerle çalışıyoruz galiba..herkes defans diyo yok öyle bişey...defans ortasahada yapılır.anlamadıysanız örnek gese adamlar 4sene şampiyon bide uefa yptılar...uyanın..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hatta uzuluyorum besiktasim bu olmamali diye geciriyorum kalbimden.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54378-hocam-eline-saglik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 23:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |