![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
boş birisi antrenör yapıldı. o ortasaha boşaltıldı. sonra dahi teknik direktörümüz çıktı sorun savunmada dedi. gidilip savunma oyuncusu alındı (Böyle bir ortasaha varken savunmada Nesta da olsa, Rio Ferdinand da olsa, John Terry de olsa hatta hepsi bir arada bile forma giyseler o savunma çok hata yapar), gene dahi teknik direktör ortasaha da oynayabilen 2 oyuncuyu gönderip forvet aldırdı. Sonuçta 24 kişilik kadroda 1 tane defansif ortasaha oyuncumuz var o da Cisse. (Serdar Kurtuluş'un asıl yeri sağ bek). gene dahi teknik direktör Cisse 'nin alternatifsiz olduğunu göremedi ayda görmek istemedi. beşiktaş ta oyuncularımız iyi niyetli. Gökhan zan bile sık sık sakatlanmasına rağmen çıkık omuzla mücadele ediyor. Beşiktaş'taki en büyük sorun teknik direktör ertuğrul sağlam... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Panik yok hoca halleder cinconları ezeceğiz kadro genişliği olmazsa olacağı bu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
KartaLiçe ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya peki bu arada bobo neden oynamıyo! sakatLığı geçmiş ve yedek kuLübesinde oturuo ama neden macLarda oynamıo!! breziLya miLLi takımına gitcek die mi acabaa... pff.. bu macı aLmaLıyız!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | en uygun isim ibrahim toroman..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aklın yolu bir.. orda ibrahim toraman oynamali.. cise varken bile yaninda rico degil toraman oynamaliydi.. orda junti-tayfur ikilisi gibi bi ikili bulunmali.. fiziki gücü sıfırın altindaki oyuncularla orta sahada başarı hayal.. ayrıca; üzülmez denen adam ne işe yarar anlamiş değilim.. futbol 2 yönlü bir oyundur.. 1 fizik gücün iyi olacak 2 teknik kapasiten iyi olacak.. peki bu özelliklerden hangisi var üzülmezde? ligin en zayif takimlarina karşı bile ne hallere düştüğümüz ortada iken başaridan nasil bahsedilebilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kim peki? ben alt yapida oynayan oyunculari tanimiyorum bilmiyorum.. eldeki kadroda bu işi yapacak en iyi kişi toraman.. artık bu maçta i üzülme diye birini görmek istemiyorum.. YETTİ ARTIK.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54388-cisse-gs-macinda-yok-yerine-kim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 12:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |