![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
SAKATLIĞI nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Zan'ın yerine Baki Mercimek'in görev yaptı. Zan ise, sakatlığının geçmesi halinde derbi için hazırlanacak. Kendini iyi hissettiğini söyleyen oyuncu, Sarı Kırmızılı ekibe karşı forma giyebilecek.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gözünü seveyim Gökhan bak bütün sene yattin buraya bu takim sensiz geldi eger bu macta da yoksan ve eger yenilirsek cik Tv ye deki bütün taraftardan özür diliyorum ve Besiktas kariyerimi bitiriyorum. Yeter artik ya bu kadar olmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Şanssızlığın yakasını bırakmadığı futbolcularımızdan biri fakat bu muameleyi haketmiorsun gokhan..Taraftar tarafından artık antipatik olmaya başladı ve eger daha da uzun sure sahaya donemezse uzgunum ama besiktas kariyeri bitebilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gökhanın mutlaka forma giymesi gereken maç..yoksa halimiz duman
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rizee maçndakı olydan sonra istiyordur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |