![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞIIII | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Haytin anlamı Siyah Beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla Beyazı ayıramazki Her yolun sonunda öüm olsada Sevenleri kimse ayıramazki
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() sağol kardeş | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben gelemiyecem ama ruhum çarşının arasında olacak kazanacağız tüm oyunlarına ve hakemlerine rağmen, kalliyi müzeye gönderme zamanı geldi ayrıca içkiyide sevmem hehehehe | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | haklısın aynen böyle olacak ve cimbom sahaya gömülecek....
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla okudum ama ben alkol alacam ya kım nederse desin alkolızım engellenemez ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54712-carsidan-taraftarlarimiza-cagriiiiiiii-lutfen-herkes-okusun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 20:37 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |