![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Beşiktaş iyi iken ve gs bu kadar kötü iken bile maçı berabere bitirebilirdik ama kazandık. bazı maçlar vardır oyuncular çıkar, oynar ve kazanırlar. gs maçıda öyle bir maçtı. Eğer oynanan oyun sizi memnun ettiyse bir şey diyemeyeceğim, ancak ben sadece sonuçtan memnunum. Maçın son dakikalarında gs üzerimize yüklendi bunda temel neden yapılan hatalı oyuncu değişiklikleri idi. Bunu da görmeyip kazanınca, mükemmeliz demek açıkçası benim tarzım değil. Ben oyanan oyundan memnun değilim, ama mücadelemiz iyi sayılırdı. Bırakalım, taraftar sevinsin ancak milleti germek için de tartışma ortamı yaratmaya kalkmayın. Ben hala Ertuğrul sağlam a güvenmiyorum. Bunu her zaman da ifade ettim. gene aynı fikirdeyim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
2 Kalecimizde Türkiye standartlarına göre iyi kaleciler, ancak 2 Kalecimiz de dökülüyor. Hakan hazır bile değil. Demek ki iyi çalıştırılmıyorlar. Oyuncularımızın sakatlığı genelde adale sakatlığı, maç esnasında yada ikili mücadelede değil, boş alanda yada antremanda sakatlanıyorlar. Bir sakatlanan en az 3-4 hafta yok. Demek ki hatalı antreman yaptırılıyorlar. Bobo kayseri maçı öncesinde antremanda sakatlanıyor. O zamandan beri yok (ki o Bobo geçen sene sakatlandı, ameliyat oldu. 6 hafta oynayamaz dediler, kendisine iyi baktı ve fener maçında sonradan oyuna girdi ve golünü attı). Serdar Kurtuluş ise aylardır yok. Genç oyuncularımız satılıyor yada veriliyor, bonservis bedelleri ile. Genç oyuncuları bonservisi ile vermek büyük yanlışlık. Genç oyuncularımız inanılmaz bireysel hatalar yapmaya başladılar. Oyuncular ayrıca çıkış gösteremiyorlar. Demek ki gençlere, kişisel gelişim antremanları ya yapılmıyor yada antremanlarda hata var. Serdar Özkan da, ibrahim kaş ta ve diğer gençlerde gelişme mi görüyorsunuz? gerileme mi? Defansımız çok fazla pozisyon hatası yapıyor ve aynı hatayı sezon başından beri yapıyor hiç bir gelişme yok, üstelik gerileme var. Beşiktaş'a aldırdığı oyuncuları beğenmiyorum. Diatta'nın Bursaspor için izlenip, Diatta yı Beşiktaş a aldırması, Higuain i aldırmasını yada beğenmediği, yetersiz dediği bir çok oyuncunun Newcastle da, Lyonda, juventus da oynaması açıkçası futbolcu seçiminde problem yaşadığını göstermiyor mu? Geçen sene Tigana'nın yardımcılarından birisi Fransa Milli takımı için de yetenek avcısı idi, detaylı çalışmalar yaparak bir çok yetenekli genç oyuncunun Beşiktaş a kazandırılması için çaba harcadılar. Kimi geçen sene alındı, kimi ise bu sene alınacaktı. Ancak Ertuğrul Sağlam bu çalışmaların hiç birisini dikkate almadı ve o çalışmalar durma noktasına geldi. Tello, izlenip beğenildi ve düşük bir maliyetle alındı. İzleyen BEFAM dı. Tello hakkında Fikret Demirer (Soy ismi hatalı olabilir, hatalı ise Özür dilerim) çok iyi bir rapor verdi, aynı Fikret Demirer; Diatta için de olumsuz rapor hazırlamıştı. Ertuğrul sağlam geldikten sonra BEFAM ın raporları dikkate alınmadı. Tello, Ertuğrul Sağlam'dan önce alınmasa, şu anda Beşiktaş forması giymiyor olacaktı. Oyuncu sirkülasyonunu iyi sağlayamadığı için bir çok oyuncu firesi verdik. ilk yarıyı düşünün; Trabzon'da Trabzonspor u yenerken 10 kişi oynadık ve Bobo kaleye geçmişti. O maçta bir çok oyuncu yoruldu. Ardından İnönü de Olağan üstü mücadele ettiğimiz bir Liverpool maçı oynadık gene bir çok oyuncumuz çok yoruldu. İstanbul B.B maçında ise sahaya gene aynı ilk 11 çıktı. O maçtan sonra Tello sakatlandı, uzun süre oynamadı, gene o maçtan sonra bir çok adale sakatlığı haberleri gelmeye başladı. Oyuncular büyük düşüşe geçtiler. Fikstür sayesinde kendimiz toparladık. Gene alternatifi olmayan Cisse nin sakat sakat Rize maçında sahaya sürülmesi ve sakatlanarak sahayı terk etmesinde teknik direktörün seçim hataları yok mu? Dikakt ederseniz yukarıda saydığım maddelerin hiçbiri maç sonucu ile ilgili değil. Bu tarz olayları üst üste koyunca Ertuğrul Sağlam a güvenmiyorum. O yüzden de eleştiriyorum. Sonuçta Ertuğrul sağlam Beşiktaş'ın teknik direktörü, başarılı olması elbette isterim, ama ben Ertuğrul sağlam'ı yetersiz buluyorum ve bu fikrimi de dile getiriyorum. Bunu kabul edenler olur etmeyenler olur. Forum bir düşünce paylaşım ortamıdır. Bende düşüncemi paylaşıyorum. Beşiktaş kazanınca "Ertuğrul sağlam ı eleştirenler nerede?" gibi taciz lafları açıkçası hoş olmuyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | önümzdeki maçlarıda ladık mı tamamdırrr ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54883-bjk-1-gs-0-lideriz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 21:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |