![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyonluk gözüktü .....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben fark beklıyordum en azından ama buda ıyı oldu liderlık bıze cok yakısıyor ![]()
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu taraftarın karşısında kaybetmek yada berabere kalmak gerçekten olmazdı,yakışmazdı.Taraftar her zaman olduğu gibi muhteşemdi,açık tribünde kapalı gibi olunca İnönü tüm tribünler,trüm Kartal yürekler birleşti. Beşiktaş oyuncusu önce taraftara teşekkür etsin. Gol zaten gelmeden kullanılan kornerlerde oley saldır Beşiktaş`ım bestesi ile adete yıkılan stad,üst üste gelen kornerler,ve gelen gol,taraftarın attırdığı bir gol. Rakip topu ağlıyor muhteşem bir ıslık muhteşem bir uğultu,işte taraftarın yapması gereken şey buydu.Rakibi baskı altına alamıyor deniyordu bu gün bunu çok iyi yaptı. Beşiktaş Galatasaray`a önce top oynatmadı,yaptığı ataklarda uzun atılan toplarda Servet muhteşem bir performans gösterdi,ilk yarı ne Beşiktaş nede Galatasaray iyi oynayamadı. Beşiktaş ikinci yarı o ilk 5 dak lık baskıyı atlattı ve Galatasaray`dan üstün oynadı. Bir Holosko vardıki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile çabaladı da çabaladı Holosko`ya helal olsun. Nobre Galatasaray`ı boş geçmedi,Delgado iyiy performansının arttığı 50 ile atmış arası Beşiktaş`ta golü attı. Beşiktaş defansı sezonun en iyi maçını oynadı İbrahim Toraman`ada ayrıca teşekkürler,elinden geleni yaptı yüreğiyle oynadı. Takım mücadele olarak hepsi yüreğiyle oynadılar,kazanmayı çok arzuladılar istediler,İnönü`de bu taraftarın desteğini alıp bu şekilde isteyen arzu eden Beşiktaş`ı kimse dur duramaz. Şimdi İnönü`de önce Trabzon,ardından Fener maçları var.Beşiktaş bu şekil olursa bu maçlarıda kazanacaktır. Oyun olarak değil isteği hırsı mücadelesi ve taraftarı. Maçın hakemi 60. dakikaya kadar iyi maç yönetti. Ancak Beşiktaş golü attıktan sonra ne olduysa oldu Beşiktaş`a gol yedirmek için elinden geleni yapsada Beşiktaş o dakikadan sonra hakemide yenerim dercesine gol pozisyonlarına girdi,Servet`in eliyle kestiği pozsiyon ise yüzde yüz penaltıydı Servet bile başını eğerek naptım ben dedi bizim hakemlermizi söz konusu Beşiktaş olunca vermiyor. Maçın son düdüğünü duymayan Batuhan ise attığı gole yandı,üzülme Batuhan daha önünde çok maç var,Beşiktaş`ında sana daha çok ihtiyacı var. Yeni lider BEŞİKTAŞ hayırlı uğurlu olsun. Şampiyonluk şansıda diğerlerine göre çok fazla şampiyonlukta gelecektir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 60 - 70 - 80 - 90 cimboma bir sorsan 90 - 80 - 70 - 60 cimbom tötü kalkmış ![]() oley oley oley oley oley oley şampiyonum beşiktaşım . . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54883-bjk-1-gs-0-lideriz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 21:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |