![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarın bu adam için devler peşimize düşer carew gibi onuda satarız biz ama satılnmasın çünkü satılırsa takımda bir istikrar ortamı oluşmaz süper oyuncu her zaman savundum kalitesi ortada | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | holskoyu ilk geldiğinden beri çok destekliyorum ona teşekürrlerimi sunuyorum bnm ve beşiktaşın yüzünü kara çıkartmadı
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Manisadayken cinconlara bu sene taktığı golden sonra gözüme çarpmıştı, ilk düşündüğüm şey "keşke o da kartal olsaydı" idi. İçim çok rahat iyi ki geldin Holosko... Tam bir fiyasko diyenlere işte HoloSKo ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Para önemli değil... Çoğu Beşiktaşlının bende dahil tepkisi Koray içindi ve haklı bir tepkiydi. Holosko'yu çok seviyorum. 10 yıl kalsın , jübileyi burda yapsın! Yürekli adam , Ruh var!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | işte sen bu kadar para vermezsen hiç bir zamanda avrupada başarı bekleyemezsin.mehmet topuz aynen seninde dediğin gibi çok iyi bir futbolcudur ve türkiyenin göz bebeğidir.eğer sen almazsan başkası alır sonrada ağzın açık izlersin keşke biz alsaydık diye.dünyanın bütün iyi kulupleri böyle gelecek vaadeden genç isinlere dünyanın parasını ödüyorlar her sene.arsenalde theo walcot var daha 20 yasında ve arsenal 2 sene önce tam 18milyon paund verip aldı bu adamı.eğer başarı istiyorsan her kulvarda parayı basıp alacaksın en iyilerini.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Nazar değmezde bu sene inşallah şampiyon oluruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana göre Holosko bedavada gelirdi ![]() Koray konusuda hata oldu, en azından tecrübe kazanması için gençlerden bazıları verilebilirdi onun yerine..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54924-parayla-saadet-oluyormus-demek/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 05-03-2008 18:37 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |