![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Aynen öle bağırdı ![]() Yeter be dediğini gördüm ya o anda kızgınlığım bakiden ertuğrul hocaya geçti. Biraz düşününce yönetimin suçu olduğu kanaatine vardım. Bir insan birine zorla sabrediyosa yeter bee diye bağırır. Demekki başka çaresi yok oynatmaktan başka. Baki ye top yerden yakın iken korkmuyorum diyen delikanlı varmı içinizde ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tek baki değil bütün defans için geçerli haftalardır böyle aptal aptal hatalardan pozisyon verdmediğimiz maçlarda bile gol yiyoruz. hocada artık patladı yeter be dedi.bu maçta niye gol yemedik pozisyon vermedik farklı adamlar mı oynadı kısaca suç oyuncularda bu konsantrasyon sürekli olmalı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok saçma bi hareket yaptı hoca haklı o konuda
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dikkatli olsana diye bagirmadi zaten yeter artik be diye bagirdi ve kendi kendine bagirdi basinimiz abartmis
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tek eleştirilecek pozisyonu oydu.Bence Baki hatasına rağmen nefis oynadı diyebilirim.Baki gitmez bence kendini geliştirecektir.Panikliğini bir atsa üzerinden süper bir oyuncu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54936-saglam-bakiye-kizdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 10:52 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |