![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zor maç ama ben diğer maçlardan daha çok çekiniyorum. özellikle bu hafta gençler - bursa - sivas vs. maçları düşündürüyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar son 3 hafta bize çok şeyler gösterdi. 3 hafta önce Kayserispor maçını kaybettiğimizde sanki herşey bitmiş gibi gösterilmişti. Ancak şimdi lideriz!!! 10 maçın tamamını kazanmamız belkide mümkün olmayabilir genede şampiyonluğu kazanabiliriz. Sahada oynayacak olan futbolcular, onları hazırlayacak olan teknik ekip, paraları ödemekse yönetimin işi. Bize düşen atmosferi oluşturmak, yakalanan sinerjinin devamını sağlamak, takım geri düşsede desteklemek belkide desteği artırmak!!! Biz kendi üstümüze düşeni yapalım, şampiyonluk kupasını kaldıralım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Öncelikle en az Gs maçındaki gibi mücadele,istek ve inançlı olmalı oyuncular. Taraftar İnönü`deki maçlarda Gs maçının ikinci yarısı gibi olmalı tribünlerde,İnönü`de sırtımız yere gelmez. En önemli faktör hakemleriyle,federasyonlarıyla,ve basını medyasıyla şampiyon olmamamızı isteyenlere karşı yönetimin sağlam duruşu olmalıdır. Beşiktaş`ın hakkını savunmalılar yedirmemeliler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |