![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek kelime ile HO - LOS - KO .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre ve holosko
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bana baki bu maçta iyi oynadı gibi geldi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla holosko toraman bende diyorum gokhan iyiydi ondan sonra hocamiz cok iyiydi bu macta gsyi kendi taktigiyle gebertti onde baski hucum pres perisan oldu gs bi ara cikamadi bile bir sure bide bence gs nin kalecisi aykutta macin yildizlarindadi resmen farki onledi cocuk AMA HOLOSKO O NASIL CIGER BE KARDESIM GEMI KAZANIMI NEDIR ADAM KOSTUKCA ACILIYORDU SANKI YAW ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla herkez nobreye iyi diyor tamam çok koştu çok savaştı ama bu adam her maç aynı şeyi yapıyor galibiyet golünüde o attı diyebilrsiniz ama onu atamasaydı acaba kaçırdığı goller yüzünden buraya bi allahın kulu nobre yazabilir miydi???forewer HOLOSKO...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
KESİNLİKLE HO-LOS-KO TARTIŞMAM BİLE ARKADAŞLAR... SEBEPSE ŞU BENCE. HOLOSKO OLMASAYDI GOLDEN SONRA GESE BİZİ SAHAMIZA HAPSEDERDİ. ONUN O GARİP KOŞU VE ÇALIMLARINDAN KORKUP ÇIKAMADILAR. SERVET VE SONG KORNERLERDE BİLE BİR DEFA GELDİLER. ODA SON SANİYELERDE. BU YÜZDENDE BENCE KESİNLİKLE HO-LOS-KO.....
__________________ ....bana türkiye kupasını anlatırmısın dede... (27 yaşındaki bir fenerli delikanlının özlemi).... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54982-besiktas-gs-macinin-yildizi-sizce-kimdi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 15:25 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |